isidora1010
|
Zdravo, vidim da tema nije odavno aktivna, pa se nadam da će neka mama odgovoriti. Naime ušla sam skoro u 26 nedelju, u 20 nedelji sam oskudno prokrvarila i otišla u Dom zdravlja gde su ustanovili da je sve u redu, posle tri nedelje desilo se isto, opet sam otišla u Dom zdravlja, pregledali, prepisali utrogestan 3x1, rekli da sam zatvorena, nema kontrakcija, nema hematoma, bebica dobro i poslali kući. Pre par dana se opet desilo isto, moram da napomenem da se krv pojavi tek kad mokrim, ili imam tvrdju stolicu, kao da isteče odnekud i onda prestane, dok mirujem ili ležim ne krvarim uopšte, na ulosku se mogu videti samo par tačkica. Malo pre sam otišla da mokrim kad sam se obrisala na papiru ugrušak krvi, obrišem se ponovo, nema krvi uopšte. Da li postoji mogućnost da imam polip pa odatle krvarenje, a da lekar nije video? Tek sledeće nedelje idem na ekspertni ultrazvuk, svaki put kad se prepadnem kad vidim krv, a lekar kaže da je sve u redu. Nemam nikakvih drugih tegoba, osim povremeno te krvi kad mokrim 😐😟
|