Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pojacani iscjedak u ranoj trudnoci 19.12.2008 13:56:33
migule
zdravo svima nova sam i mislim da sam trudna (sudeci barem prema testu i kasnjenju menzesa). problem je sto konstantno imam jak iscjedak i lagani bol u ledjima a kod doktora sam narucena tek za 10 dana. trebam li biti zabrinuta?!
RE: pojacani iscjedak u ranoj trudnoci 19.12.2008 14:44:31
majki
Dobro nam došla na rr, čestitam na trudnoći . Iscjedak, ako ga nisi imala ranije, može biti posljedica neke bakterije, jer je prirodno da se u trudnoći naruši balans crijevne flore i naglo se počnu razmnožavati neke bakterije koje prirodno žive u organizmu. To je bila moja dijanoza na početku trudnoće. Bitno je da na vrijeme počneš da se liječiš jer se to može razviti u vrlo neugodno stanje bola i svrbeža. Ako nemaš tih simptoma možeš čekati 10 dana a ako već imaš onda otiđi ranije doktoru. Želim ti ugodnu trudnoću.
RE: pojacani iscjedak u ranoj trudnoci 20.12.2008 11:49:13
akica b
Ista stvar i kod mene dok sam bila trudna.To je manje-vise normalno jer dodje do pada imuniteta.Ja nisam lijecila jer terpaija u trudnoci ne moze biti 100% uspjesna(bar kod mene) jer su bili potrebni antibiotici koji nisu preporucljivi. Sve u svemu,nije to nista strasno i skoro sve mi smo se susrele s tim....