mamine oci
|
odmah na pocetku da se izvinim zbog naslova,mozda nije prikladan ali to mi prvo palo na pamet drage moje ,divne forumasice,ringerasice,posto nemam vremena svima pojedicno pisati poruku evo otvorih temu:) mnoge od vas znaju da sam 7.god zivjela u Sarajevo, ali nazalost nismo usipjeli ostvariti bilo kakav status,kako je mm dobio posao u rodnom gradu, rijesili smo da se vratimo,nadam se da nece post biti dug i da vas necu punog gnjaviti:) da nebih nabrajala pojedinacno moje drage forumasice ,a one znaju koje su,ima ih puno i post bi pisala do sutra hvala vam drage moje ,sto ste bile dio mog zivota, sto sam sa mnogima od vas djelila i dobro i zlo,hvala vam bez obzira sto mnogi kazu da virtuelno ne mozes imati prijatelja ,ja sam zahvaljujuci RR stegla ali zaista dosta prijatelja i upoznala puno divnih zena,mada mi je zao sto neke necu upoznati ali nikad se nezna,ja odlazim vracam se rodnom gradu,ali to ne znaci da napustam RR uvjek cu biti dio ovog tima. Danas smo ovdje odjavili internet pa koristim priliku da napisem post dok nisu iskljucili, cim ukljucim ponovo eto mene, sve s brzo odigalo tako da nisam stigla da organizujem kafu da vas pozdravim kako treba nadam se da cete m razumjeti i hallaliti,stan mi je u haosu oko pakovanja i slicnih stvari. Nisam bas vicna u pisanju pisama, imala bi puno toga da pisem ali ne znam sta bi osjecanja su mi pomjesana radujem se odlazim u gradu gdje sam rodjena,gdje je moja porodica prijatelji, svekrva nadam se da cu biti cesc na temi svekrva a sa druge strane bez obzira sto nista nismo ostvarili Sarajevo je moj drugi dom tu sam rodila svoja dva pitela,dozivjela dosta lijepih trenutaka,ja rekoh krtko pa oduzih hallalite mi vi koje ste mi dolazile na babine sto nisam stigla da vam dodjem sa bebarom,zao mi je sto necu biti tu kad moja veselica rodi, hvala mnogima od vas sto ste omogucili da moja Iman ima kolica,hodalicu garderobu za cure i mnogo toga ne bih ni jednu da imenujem prepoznace se,za sve vas ima jedno posebno mjesto u mom srcu,i tako bih ja do sutra ali moram stati.jedan veliki svim trudnicama ugodnu trudnocu i lagan porod svim koji cekaju da ih Allah obraduje i da ugledaju svim mama puno srece zdravlja ljubavi i nafake pusa za malu raju voli vas i ljubi mamine oci halalite ako ima gresakak u pisanju losa mi tastatura
|