Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: naša ljubičica 28 rodila dječaka... 1.4.2011 20:26:55
malena27 RR
Draga nasa ljubicice, cestitamo od srca tebi i tm na vasem , Allah Mubarek i da vam bude zdrava, sretna i vesela beba i dugo pozivi sa svojim roditeljima
RE: naša ljubičica 28 rodila dječaka... 1.4.2011 21:44:26
enči80
Čestitam i sve najbolje od srca!
RE: naša ljubičica 28 rodila dječaka... 1.4.2011 22:04:35
nadam se73
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
Draga nasa ljubicice, cestitamo od srca tebi i tm na vasem , Allah Mubarek i da vam bude zdrava, sretna i vesela beba i dugo pozivi sa svojim roditeljima
potpisujem
RE: naša ljubičica 28 rodila dječaka... 2.4.2011 19:00:00
MedinaA
Cestitam ljubicica 28 tebi i tm dobitak najljepseg poklona od Allaha,vaseg sincica.. a bebcu zelimo dug,zdrav i sretan zivot s puno ljubavi i osmjeha...
RE: naša ljubičica 28 rodila dječaka... 4.4.2011 10:54:21
ziki
Ljubicice neka je sa srećom momak, želim mu dug i sretan život, a mami brz oporavak
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......