|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Izgubili smo bitku
17.4.2009 10:25:31   
manuela RR
Draga Almira jako mi je žao,ne znam više ni šta da kažem...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nadam se da Će ti Bog dati snage da prebrodiš ovo,znam da nikada nećeš zaboraviti,al eto samo da nastaviš dalje...

Izvini,al koji ti je doktor vodio trudnoću?

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 201
17.4.2009 10:26:45   
darling
Hvala vam user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 202
17.4.2009 10:27:22   
Anoniman
darling, zao mi je, ne ponovilo se nikada
puno srece i snage za iduci putuser posted image

(odgovor članu darling)
  Neposredna veza do poruke: 203
17.4.2009 10:27:40   
lamama
Darling draga strašno mi je žao što se to desilouser posted image user posted image user posted image , ja te potpuno razumijem imam tri izgubljene trudnoće, moraš sada biti jaka, oporaviti se i krenuti u nove borbe, puno te pozdravljam.

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 204
17.4.2009 10:29:01   
nejra2007
Draga moja Darling,

Žao mi je znam kako ti je...Tjesi se ima i gorih slucajeva poput mog kada docekas svoju bebu i ona ti umre nakon 17 dana...Ali  bog je milostiv danas imam moju Nadyu koja me tjera da zaboravim sta se ruzno desilo...Brzo te ocekujemo sa lijepim vijestima, cuvaj se i shvati to kao da je moralo biti...

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 205
17.4.2009 10:51:03   
Blue rose RR
Darling, žao mi je iz sveg srca, i samo da ti dragi Bog podari mnogo snage.user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 206
17.4.2009 10:56:33   
almai
jako mi je zaouser posted image user posted image ali zivot ide dalje.Uzmi snage i kreni dalje isplatit ce se vjeruj mi.Ja sam isto imala dva spontana i znam kako se osjecasuser posted image user posted image user posted image

moja su djeca zlatna...
kad spavaju:))

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 207
17.4.2009 11:00:19   
nikita
Joj draga sva se stresem kad cujem tako nesto ! Vidjela sam maloprije da citas nas medene,slobodno se prikljuci u razgovor, pitaj sta zelis , izjadaj se ma sve nam mozes reci. Mi da nismo imale jedna drugu sigurno bi nam bilo mnogo teze. Znam da nema sad utjehe, sve je prazno sto ti drugi govore a pogotovo ona glupa izjava bit ce jos djece ! Samo ti mogu reci da vrijeme lijeci rane i da ce s vremenom biti lakse.Meni je trebalo 2 mj da dodem sebi i svarim to u glavi. 

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 208
17.4.2009 11:08:01   
demented
user posted image user posted image user posted image user posted image Plačem čitajući vaše priče. Ne mogu zamisliti kako je teško preživljavati te trenutke i divim vam se na snazi koju imate. Želim vam svima da više nikada ne doživite ništa slično i da vas od sada uvijek prati samo sreća i lijepi trenuci kroz život.

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 209
17.4.2009 14:01:09   
tea lana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zaista mi je zao i zelim ti puno snage da prebrodis ovo i hrabrosti da pokusas ponovo

(odgovor članu demented)
Neposredna veza do poruke: 210
17.4.2009 14:04:51   
orhideja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zao mi je,nemam rijeciuser posted image user posted image user posted image user posted image .

sad je sve u bozijim rukama

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 211
17.4.2009 14:04:56   
mnn
IZVORNA PORUKA: tea lana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zaista mi je zao i zelim ti puno snage da prebrodis ovo i hrabrosti da pokusas ponovo

drži nam se!user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 212
17.4.2009 14:11:48   
adannn
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejra 28.02.2008

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 213
17.4.2009 14:15:53   
lely
zao mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu adannn)
Neposredna veza do poruke: 214
17.4.2009 14:19:12   
mala curica
Mila moja ,znam kako ti je user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
I ja sam isto to prosla .
Moja bebica imala je puna 2 mjeseca  kada sam je izgubila user posted image   user posted image    user posted image
Meni je trebalo godinu dana da se psihicki
ustabilim i da krenem u nove pobjede za drugom bebicom.user posted image
Isplaci se ,tuguj i poslije podigni glavicu
i ponovo u akcijuuser posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 215
17.4.2009 14:23:58   
Leva
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 216
17.4.2009 14:25:08   
ena0002
IZVORNA PORUKA: demented

user posted image user posted image user posted image user posted image Plačem čitajući vaše priče. Ne mogu zamisliti kako je teško preživljavati te trenutke i divim vam se na snazi koju imate. Želim vam svima da više nikada ne doživite ništa slično i da vas od sada uvijek prati samo sreća i lijepi trenuci kroz život.

Potpisujem.
Darling zaista mi je zao, tu smo jedna za drugu i tu smo da ti pruzimo rijeci utjehe i nadati se da ce vrijeme izlijeciti tvoju bol user posted image

(odgovor članu demented)
Neposredna veza do poruke: 217
17.4.2009 15:58:05   
hana
                                                                                                                                                          Sve sto se moze reci vec je recno. Moje iskreno suosjecanje i podrska.

Sunce nase malo zove se Hana

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 218
17.4.2009 16:10:10   
brzamala
draga Darling,zao mi je,iskreno saosjecam sa tobomuser posted image user posted image user posted image Ne mogu zamisliti kako se osjecas,ne daj Boze nikome.

(odgovor članu hana)
Neposredna veza do poruke: 219
17.4.2009 16:11:57   
remzy
jao tako mi je zao user posted image user posted image ,jer znam kroz sta prolazis,jer se i meni tako desilo ,bila sam u trecem mjesecu trudnoce ,ali kod mene su bili blizanci!!!user posted image user posted image
ali evo vidi me sad ,imam troje prekrasne djecice,da ih dragi Allah cuva...a isto i tebi zelim,ali prije svega brz oporavak !!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

drzim ti fige!!!!!!!user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu hana)
Neposredna veza do poruke: 220
17.4.2009 23:47:12   
Crvena
Draga darling, stvarno mi je zaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Molim dB da ti da snage za dalje.

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 221
17.4.2009 23:51:18   
Okarica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

(odgovor članu Crvena)
Neposredna veza do poruke: 222
7.7.2009 20:58:09   
mamy Sabina
Jos jednu bitku izgubismo.
Prije dva dana sam malo prokrvarila,odmah na pregled,bebi srce vise nije kucalo.
10.-a sedmica trunoce.
Ordiniran citotek tako da je sve spontano zavrsilo bez kiretaze.
Najradije bih se zavukla u najmanju rupu na svijetu
Sorry znam da ima jako meni dragih tudnjaca kojima ce ovo tesko pasti

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 223
7.7.2009 21:00:06   
LUNA4
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako mene ove stvari zaboleuser posted image
nemoj nam se predati...
drži nam se......
svi smo uz tebe....

mama i tata imaju dva Anđela kraj sebe i najsetniji su na svijetu!!!!
LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.
nase najvece bogatsvo su nase dvije prekrasne princeze!!!

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 224
7.7.2009 21:00:47   
tea lana
mamy cim msam vidjela ovu temu i tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zaista mi je zao ne znam sta da kazem,nisam bila u tvojoj kozi ali vjeruj mi suosjecam se sa tobom.Saljem ti veliku pusuuuuuuuuuuu i zelim da skupis snage za dalje radi tebe i tvoje Emine 

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *