Hanady RR
|
IZVORNA PORUKA: calahoe Nakon 3 izgubljene bitke,padova i uspona,borbe do kraja dobismo bitku. <Nekako osjecam potrebu da nakon svega napisem ovaj post. Cure koje su duze tu otprilike znaju moj put,borbu za bebu. Temu sam ja otvorila,nadam se da je i zatvaram,da niko vise nece pisati na njoj iz razloga koji su mene nagnali da je otvorim. Pisem u nadi da cu nekome mozda pomoci kada posustane,pomisli da nema snage pokusati opet,kada izgubi hrabrost u bitci za bebu. Nije nimalo lako,more suza,ocaja,tuge je iza mene. Razmisljanja,pretraga,stahova....... No sve je to mala cijena za njegovo milo lice,najslađi osmjeh na svijetu,ručicu koja me milki dok ga dojim. A bila sam na rubu,izdavala me i snaga ,posustajala sam vec. Bog daje i uzima,onaj ko se treba roditi i rodi se. Sada imam dvoje djece pored sebe i tri mamina meleka. Drage moje medene(tako smo se zvale mi cure na ovom pdf.-u između sebe) zatvaramo hB ovo poglavlje nasih zivota,ostaje jos da ispratimo nasu Aquarius na porod aBd. Nadam iskreno da ce ovaj dio foruma biti najmanje posjecen. Ovo je moja beba ,mamina zvijezda. Mozda nekome od vas bude lajt motiv za dalje ,meni je to bio sin od nase forumasice Lide koja nas je hrabrila kada nam je bilo najteze. sve vas ljubim mamy Sabina mamy Sabina divan gesta za one koje sada svraćaju na ovu temu...nadam se i aj samo će se svratiti da ovo divno dijete pogledamo... za sve mame