Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja ne mogu...nismo toliko porodični samo vikendom al ovaj će bit još gori...očekujem da će suprug pobjeć jer iamamo spremanja z zabavu i more... već se raskuko jadan...naprosto mi ga žao
pobjegni ti prva s djecom
pametnoo al šta onda da sve odogodim
ova ti je dobra lokacija mi smo preksinoc bili i prelijepo je, malo je guzva ali kad se naviknes sve je ok, djeca se rolaju, voze bicikla, romobile, extra.. ja sam ovih dana samo negdje hodala, moram malo odmoriti a vrijedi dogovor da vam uletim kad dogovorite jednu Ilidzansku kahvicu
bananice navodis vodu na svoj mlin mi smo tamo skoro svako predvece
gdje od ove tri lokacije?
vidis da ja samo nagovaram zene da dodju, pa gdje god hoce , al ovo nece niko ni da prisustvuje
mi se parkiramo iza Austrije...pa asja vozi bic do fonatane , napravi krug i sjednemo ispred Hungarije onda se na smjenu s njom setamo oko i do fonatane ... ili ona vozi aneko brzo hoda za njom sigurno smo tamo ako ne svako onda svako drugo vece (izmedju 18:30 i 20:30)