Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Cestitam!!! Sve najbolje zelim Shee i njenoj maloj princezi Dragoj Shee zelim sto brzi oporavak,a maloj princezi dug,sretan i zadovoljan zivot!!! Uzivajte i budite happy...
Drage moje, najradije bih napisala ovaj post sav velikim slovima da vidite kako vrištim od sreće i radosti.. naravno i zahvalnosti na svim ovim divnim riječima! Nisam ni slutila koliko ova tema i čestitke znače jednoj mami koja je rodila! Ne znam vas sve ali od srca vas volim i vezana sam za vas jer ste bili svakodnevnica mog trudničkog života! Ja sam još ni na nebu ni na zemlji, sretna što sam uspjela obaviti taj časni zadatak i donijeti ovonaše majo ružno pače na svijet.. Vjerujte mi, samo je gledam i kontam:"Je li ovo stvarno moje!?" Samo bih sjedila i gledala to malo čudo i plakala od neke navale osjećaja.. Brinem se, razmišljam i opet shvatim: biće dobro, sve što ne budem znala imam se kome obratiti.. zato hvala vama hanumice ringerajice, posebno Idani što je objavila muštuluk i da vam se svaka lijepa riječ udvostruči i vrati vama i vašoj dječici i bližnjima... i ..puno poljubaca od Šejle i njene male Emel(Emelica debelica:)) i moj dragi ponosni novopečeni otac je oduševljen i zahvaljuje vam se od srca za čestitke (sad je skontao da moje višenje za kompj. nije bilo uzaludno )
Tebi i tvom muzu zelim iskreno cestitati, sto vas je Allah pocastio da postane te majka i otac, te da vam pomogne da na najbolji nacin uzivate u novom zivotu koji vam ukrasava Emel, izvedete je na Pravi put i puno lijepog od nje docekate, te da i nju Allah obdari velikom nafakom, ALLAH MUBAREKOLA!
Ja se takodje pridruzujem cestitkama i zelim sretnim roditeljima da im prvi dani prodju bezbrizno, bez puno budjenja, a malenoj bebici puno sna i zdravlja u zivotu koji je pred njom. Iako bas nisam tako dugo na forumu i nisam mozda dio ovog velikog tima, raduje me svaka lijepa vijest i sretna sam kad se rodi jedan novi mali zivot!!!!!!!!!!
Druga beba nam dolazi 11.08.2011 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Naše zlato došlo 27.01.2009. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost
evo mene, pa ću najprije da se oglasim na ovoj divnoj temi gdje ste mi uputile toliko divnih riječi.. Mi smi posljednjih dana imale malo mukica sa stomačićem, bukvalno nije oka sklapala, a muž i ja smo više padali i ja bih se dojeći je samo pogubila i počinjala spavati.. Hvala Bogu jučer i danas je bolje, pa evo svaki tren koristim da se malo pružim.. Ali daje mi snage onaj mali pogled i kad je čujem kako diše.. pa proći će sve ovo.. hvala vam još jednom drage moje i sve najljepše od srca vam želim..