lepetetka -> RE: Kako napreduje vaša beba (24.12.2011 14:46:04)
|
IZVORNA PORUKA: animagical IZVORNA PORUKA: lepetetka IZVORNA PORUKA: Đenifer Danas je moja princeza napunila mjesec i išli smo dr. da nas pregleda i da primimo vakcinu. Nisam puno plakala, a mašallah kad ju je sestra izvagala nisam mogla da vjerujem, pa sam zamolila ženu da je ponovo izvaga i ponovo žena reće da je dobila 1.750 kg...malo sam bila u šoku, kako toliko puno, ali pedijatrica je rekla da više nego napredna jer doji i vrlo malo nadohrane kad mama nemože da stigne. Poprilično je gladna i svako buđenje , ona plače da je gladna.Stalno bi da se nosa, mami odpadoše leđa, pokušavam je zavarati sa Graco ljuljom, ali vrlo malo , pa se buni...uh nije lako. Mamin princ i mamina princeza....ljubim vas puno najviše!! ne kontam zašto je nadohranjuješ kada eto fino doji i dobiva na kilaži[sm=zmeden.gif] ...ako joj je dovoljno samo dojenje a izgleda da jeste ne bi trebalo da joj daješ bilo što drugo, bar ja ne bih dok je još mala [sm=smiley1.gif] Ne znam šta ti je pedijatrica savjetovala ali se sjećam kada mi je sin na prvoj kontroli dobio više od 1,5 kg da i nije bila zadovoljna jer je smatrala da je to previše 1,5 plus kaliranje, znači oko 1800 sigurno, sjećam se da me je naribala baš :) lepetetka, beba moze dobti previse na tezini ako je hranjena s adaptiranim, dojena djeca ne mogu dobiti previse,koliko god dobije dobro je, nema previse...mi smo od prve do druge kontrole dobili 1.5kg i sve ok, pohvaljeni[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Da Animagical al isključivo dojene bebe, a vidiš da žena i nadohranjuje, pa me interesuje zašto to radi kada eto bebi ne fali milk :)
|
|
|
|