Anushka -> RE: Kako napreduje vaša beba (1.9.2009 7:21:16)
|
sweet baby, mi smo zbog tih svadja uveli na kraju flasicu aptamila dnevno ali smo mi bili 1,5kg laksi u tom periodu. Koliko sam shvatila, beba je za sest dana dobila 30 grama? Mokri li redovno, kakva je stolica? bljuca li, povraca li? dobro je pa je ipak nesto dobila, vidim da je dojis, i samo nastavi, dojene bebe ne dobijaju uvijek puno na tezini. dajete li joj vode caja? ako da, nemojte, ili samo malo caja do 50ml. Je li joj odgovarajuca temperatura (znoji li se puno ili se brzo ohladi), je li spava dovoljno? nesto zaista nije uredu ako je tako malo dobila, ali nije ni alarmantno da sumnjate u sebe kao roditelje. Nazovite nekog pedijatra da se posavjetujete sta bi moglo biti. Nemojte sumnjati u sebe, ali nemojte potpuno odbijati ni tudje komentare, pokusajte selektivno prihvatati iako se sjecam da su i mene isto izludjivali. samo mirno, saslusajte sta vam imaju reci, pa se savjetujte sa strucnjakom i sto smirenije oko bebice, treba joj i ljubavi i sigurnosti od vas dvoje koliko i hrane:)
|
|
|
|