Chuchi -> RE: Kako napreduje vaša beba (31.7.2009 11:01:12)
|
IZVORNA PORUKA: Chuchi Jucer smo isli doktoru i ja uzmem i izvagam pacica, ima 8,5 kg, sto znaci da ga teta prosli put nije dobro izvagala ?!?! [sm=zmeden.gif] I ja sam se zacudila ali eto tako je kako je i da ga ja dobro izvagala onda je sada dobio puuunoo vise nego treba, ima 4,5 mj. I sve je ok[sm=smiley1.gif] Evo ovo sam napisala 14.07. znaci prije 15 dana otprilike. Jucer isli na bocu, i sad teta uzme i izvaga ga, kad on ima 7900g [sm=zmeden.gif] Znaci da im vage ne valjaju, jer se prije 15 dana vagao u drugoj ordinaciji, na drugoj vagi, i dr i ja se ibretile otkud toliko djete da ima kg [sm=zmeden.gif] Ali sve u svemu i ovako je napredovao, taman kolko treba. napunio je 5 mj, i u zadnjih mjesec dana je dobio oko 700g, dug je 66cm , a eto i to mi je cudno, jer ja ga mjerila na istom tom mjeracu uz pomoc jedne sestre, on 69cm [sm=zmeden.gif] Ma vise me nije ni briga koliko ima kg, koliko je dug, svaki put ga druga sestra mjeri i svaki put razlicito.. ccccc eno pacic spava sad, juce je hudio od vakcine, bio nervozan, ali... A i stariji sin jucer dobio bocu, i vise nece dobijati boce do svoje 14 godine [sm=bravo.gif] Samo nek sam se njega rijesila , najveca je kukavica u DZ bio, toliko je vristo ko da ga davimo [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|