Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moja podrska svima ukljucenim u ovaj predivan projekat . Jedna mala ideja, ako moze... Bilo bi fino da ujedno igraliste/a budu prilagodjena i za djecu s posebnim potrebama. Jednim udarcem, dvije muhe, ako se moze reci. Trenutno zivimo u inostranstvu, pa i ne mozemo direktno ucestvovati, ali cim se vratimo, ukljucujemo se.
Kako nam strucno ukradose ono igraliste na Cobaniji
ja nisam znala da tamo iko dovdede dijete koliko je ruzan bio park
U pravu si. Ali je fazon sto sve zelene povrsine unistise, pa i taj park kakav god trebao bi ostati, pa se mozda nekad i obnovi. Inace, ovdje u centru bas nema parkiva za djecu, normalnih, bez komadica stakla, smeca i sl
Kako nam strucno ukradose ono igraliste na Cobaniji
ja nisam znala da tamo iko dovdede dijete koliko je ruzan bio park
U pravu si. Ali je fazon sto sve zelene povrsine unistise, pa i taj park kakav god trebao bi ostati, pa se mozda nekad i obnovi. Inace, ovdje u centru bas nema parkiva za djecu, normalnih, bez komadica stakla, smeca i sl
:) nisam ja nista rekla sto su ga sklonili, i ja mislim d aje bolje da su ga sredili, vec samo daje fakat bio ruzan i da nikad dijete u njemu nisam vidjela
:) nisam ja nista rekla sto su ga sklonili, i ja mislim d aje bolje da su ga sredili, vec samo daje fakat bio ruzan i da nikad dijete u njemu nisam vidjela
Mame koje zive u Starom Gradu, gdje izvodite svoju djecu na igranje? Ja sam tako ogorčena na situaciju u našoj opštini. Radim u Hrasnom, i svaki dan na pauzi prođem pored nekoliko parkova, more djece se igra zajedno. Ja kud god da krenem sa njima moram autom,u Pionirsku,na Ilidžu. Malog teta svaki dan šeta po čaršiji,jer im je blizu,nema ga gdje drugo izvesti. Nedavno sam pisala i načelniku, rekla mu kako je situacija stvarno žalosna, i da oni čija je to odgovornost pokažu malo razumjevanja za najmlađe. Međutim on je odgovorio kako moj mail uopšte nije dobronamjeran i počeo mi nabrajati nekih 6 fudbalskih terena i sportskih dvorana koje su urađene u zadnjih par godina i to po evropskim standardima.
Eh, da vidite na kakvom "igralistu" se igraju djeca s podrucja MZ Gornji Pofalici. Dvadeset i kusut kvadrata prostora sa dvije klackalice, jednim malim toboganom, a i to zatrpano otpadom raznih vrsta i autima koja su parkirana doslovno u igraliste, pa ih djeca stalno moraju zaobilaziti. Policija nece da izadje na teren da podijeli kazne za nepropisno parliranje. Uzas, danas kad djecu izvedem moracu ih opet zvati, ali daj Boze da dodju. Imam i slike pa cu postaviti.
Zivim u centru grada.Na zalost imam losa iskustva s parkovima U dosta navrata sam vidjela kako unistavaju park.To bi trebalo nekako sprijeciti. Park koji je meni ispred zgrade je totalno unisten to je park iza pijace sirano :( veliki tobogan se jos samo moze koristiti:(