isabella -> RE: POMOC za malu Ajsu Hajdarevic!!! (25.6.2011 13:55:54)
|
IZVORNA PORUKA: sweety.tz Historiju bolesti nemamo,dijagnoze nemamo...Onos to znam jeste da je mala Ajsa prije vremena rodena,da su joj bili tada cak i bubrezi otkazali....radi se o tome sto je meni trenutno poznato da joj je nepce previse spusteno pa ima problem sa disanjem...taj zrak nekako zaluta i helem dolazi u mozak krivim putem...Navodno sada joj se pocela skuplajti voda u mozgu (hidrocefalus).Ovo sve sto sam vam napisala su rjeci oca Ajse,gosp.Edina...upucena je neuropedijatru,kao sto ste culi i sami nikad aje nije pregledao...ja sam pokusala naci neuropedijatra,vjerujte mi da ga je skoro ne moguce pronaci.Ajsa mora biti pod ljekarskim,prije svega kvalitetnim ljekarskim nadzorom do dg,a onda dalje cemo znati da li se moze ljeciti,na koji nacin i gdje.Stoga VAS MOLIM,ako bilo ko od vas poznaje da negdje u privatnoj klinici ima neuropedijatar,da mi javi...inace ovako nekom regularnom procedurom gotovo je ne moguce doci do njega, mislim prije svega na UKC Kosevo.Nasla sam jednu privatnu pedijatrijsku kliniku u Zenici..imaju neurpedijatra,zvala i pokusala zakazati termin..ali su mi rekli da ce mi javiti kada je dobila termin dok se sestra konsultuje sa ljekarom....To je bilo jucer oko 12.Cekat cu jos do ponedjeljka ujutro da vidim da li ce se javiti,ako ne imam ih namjeru ponov zvati i medijski prozvati za nemar.Ono sto je naj tuznije u ovoj prici,jeste, gosp.Edin,da je ovo imalo uredena drzava izgubio bi vrlo lako starateljstvo,a ne daj Boze da se malo Ajsi nesto desi,cak bi i krivicno odgovarao. pa ljudi jel moguce evo ja cim sam pogledala linkove isplakala se i dosla malo do sebe odletila sam u banku,,zar neki ljudi nemaju dusu pa se ne boje da se sutra isto moze njima desiti,,boze pomozi nemam vise komentara nemogu doc do sebe objavila sam i na svom fb-u ove linkove to je sve sto mogu uciniti a damije moc da djevojcicu dam u prave lijecnicke ruke,,[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|