Mjeseceva Pratilja -> RE: da li se svadjate sa muzem??? (25.6.2011 0:58:21)
|
Super tema. Moj gospodin muz i ja smo dva razlicita insana i katkad mi nije jasno zasto je on mene ozenio, zasto sam bas njega odabrala. Mozda je to ona moja polovica koja mi je bas falila. Njegov simbol je voda, zemlja, a ja sam pomalo vatra. Naprosto je tip koji se ne zna svadati, nije konfliktan. Mirno neko celjade pa hajde. Tako me prije mjesec dana vozi na aerodrom. Putujem za Bosnu, ocito i kasnim..Bojim se da necu stici na vrijeme cekirati kartu, uhvatiti let..A on polahko. Znam da me voli i da bi da ostanem..Kairsko sunce przi, klima ne radi..U vraga sve..Saobracaj strasan, guzva..On smiren, hladan. Tek jednom rece: Beeeeeep..Ah, oprosti mi Boze, sta rekoh. Stojimo tako, cekamo da kolona krene. On se okrenu, nema zene pokraj njega. Vadi torbu iz gepeka, ide ona pjesice ili ce loviti nesto preko reda..Let za Bosnu ne smije biti preskocen. Uzima djevojcicu, i samo kaze: Dragi, do tebe je. Ili se vidimo ili ne vidimo prije leta. Ta zena sam bila ja. I da..Vidjeli smo se naravno. :) Mozda je opet bio koji beeeeeep dok je na vrijeme stigao. Iritira me, naprosto dobijem osip, kada je gospodin muz flegma, nezainteresovan, natenane, kada ja izbacim onu plastiku za cuvanje jaja iz frizidera i mlatnem je svom snagom, a on mi nabaci kes, smjeska se i provocira me. No ja to katkad..Ne koristim plaho i cesto taj filter za ispustanje lose energije. Ne treba mu puno da me vrati u *normalu*. Pristaje mu stajlinu. Heh..Je li ja ovo sve o svom muzu? :)
|
|
|
|