Sittah -> RE: koliko placate bebine igracke (26.12.2012 10:13:18)
|
tek sad se sjetih da sam pisala na ovoj temi u vezi ovih igracaka s ekupi.ba meni ja narudzba stigla prije nekoliko dana, istina izmijenjena jeste, ali meni je ok, doduse nisam kupovala sebi nego za poklon pa mi nije toliko bitno da li 100% odgovara slici s reklame i kontaktirala sam ih telefonom i putem maila i izvinili su se i objasnili su mi da je doslo do problema s njihovim dobavljacem i ostavili mogucnost povrata narudzbe sto mi je ok i fer uglavnom ja sam paket zadrzala i u paketu je dosao bumba - muzicka igracka s onim mehanizmom na natezanje ili kako se vec kaze, onda neke zvecke za nicanje zubi 4-5 komada u kompletu, neka hello kitty igrackica (ona mi je najbezveznija) i ono sto mi je stvarno super - dosao je veliki happy nappers jastuk u obliku kucice iz koje se vadi veliki pingvin i pretvara u veliku slatku plisanu igracku ja sam zaista zadovoljna, iako je doslo do neocekivane izmjene sadrzaja jer po meni ovaj jastuk-pingvin je stvarno super, velika igracka koja ima dugotrajniju vrijednost, a ne samo prvih par mjeseci bebinog zivota, kad sam pokazala jednoj drugoj prijateljici koja ima dvoje djece, ona mi rece da je samo tu igracku jastuk/pingvina platila preko 30 KM u nekoj radnji, tako da u svakom slucaju ne smatram da je doslo do "prevare" - cak razmisljam da pingvina ostavim sebi - hahaha tj. svojoj bebi [sm=jezicek.gif] uglavnom to je moje iskustvo s ovim paketicem, a sto se tice ekupi.ba, ja sam od njih kupovala i ranije razne stvari za kucu i ovo je prvi i jedini put da je doslo do neke izmjene, tako da zbog paketica s igrackama ne mogu biti nepravedna i reci da nikad vise nista necu narucivati od njih pa koliko puta me izbace iz takta u robotu, interexu ili nekoj drugoj prodavnici i sama sebi kazem tamo vise necu uci, pa ipak opet odem tamo kad mi nesto treba i kad imaju ono sto trazim ako mi je povoljnije ili blize nego neka druga trgovina, a to je samo moje licno misljenje i stav
|
|
|
|