Aquarius -> RE: Koliko često izlazite sa svojim muževima? (2.9.2008 0:50:30)
|
Pa kod većine je slična situacija. Nakon ulaska u brak izlasci se smanjuju, ali meni je to OK. Zabavljali smo se skoro 9 godina, partijali, išli kojekuda, provodili dane zajedno.... Uglavnom zasitila sam se svega i ne nedostaje mi. Sada su tu kafice, ručak s vremena na vrijeme, večernja šetnja (dok je ljeto). Glavno je da se oboje dobro kontamo, imamo slične interese. Evo sad sjedimo jedno do drugog, ja za jednim računarom, on za drugim (imamo 2 računara-fanatici[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]), ja listam teme po forumu, on igra igrica. Kad završim vjerovatno ću mu se pridružiti pošto se igrica igra preko neta i meni je također draga. Oboje sviramo gitaru i tko nekad večer provedemo pjevajući i vježbajući pjesme i sl. Mislim da je jako bitno ako muž i žena nađu neki hobi koji oboje vole i koji im je prijatan i zabavan. Pa makar to bilo uzeti film iz videoteke koji bi oboje rado pogledali, prpremiti neke grickalice, udobno se smjestiti i uživancija. Meni je samo bitno da smo zajedno. U kući ili vani- sasvim svejedno.
|
|
|
|