Anushka
|
milenium, ja sam izvadila 6 kutnjaka i popravila 4 zuba u mjesec dana, dok sam dojila. Lokalna anestezija se vrlo vrlo malo apsorbuje u krvotok, tj zanemarive kolicine anestetika dodju do krvi i ostatka organizma, a do mlijeka prakticno nista. A npr bebice se sunete pod lokalnom anestezijom, bez ikakvih problema, tako da ne brini nece mu nista biti ako i dodje u kontakt sa malo anestetika sto ponavljam prakticno nije moguce. Ipak nglasi zubaru da dojis, posebno ako budes lijecila zube jer obicno odgode lijecenje zuba ili ubace neki lijek koji ne smeta dojenju. Meni je veci problem bio bol nakon vadjenja jer analgin se ne smije uzimati, a opirala sam se voltarenu iako je on kao dozvoljen, dok paracetamol koji isto smijes bar meni nista ne djeluje. lilybeby, u pravu si sve sto govoris, samo sto bi ja na tvom mjestu nazvala centar za mentalno zdravlje, pa ako njihov psihijatar ne zna, onda ginekologa, pedijatra, psihijatriju u bolnicu.. bilo kojeg psihijatra konsultovala cisto radi mirne savjesti. u medjuvremenu, godit ce ti sigurno caj od kamilice, maticnjaka, opustajuca kupka i par sati sna dok te neko ako imas koga - mijenja. evo provjerila sam, na uputstvu za persen pise da nisu poznati stetni efekti i da se posavjetujes sa ljekarom oko eventualne upotrebe, dakle, pitaj psihijatra i/ili ginekologa i/ili pedijatra.
< Poruku je uredio Anushka -- 20.1.2010 20:38:06 >
|