MicoTico -> RE: Konjuktivitis (24.6.2011 13:16:24)
|
Forumasice, pomagajte! Nas bebac prije 10 dana zaradi konjuktivitis (okice krmeljive, samo sto ocistimo, za pola sata opet itd). Ukapavala svoje mlijeko, cistila kamilicom i Acidi Borici, na kraju holramfenikol mast 7 dana i sad je puno bolje. Jos uvijek ima malo krmeljica, ali kako je bilo, sad je super. Medjutim, sad je poceo da mu curi nosic, onako non-stop, prozirno i obilno. Dr kaze da je moguce da je rukicama bakteriju prenio na oci, a sad i na nos, ali da nema potrebe za antibioticima (posto je proziran i rijedak sekret, a koristio je i hloramfenikol), nego da ukapavamo fiziolosku i moje mlijeko i da sto vise cistimo nosic. Imam ja i onaj aspirator na usisivač i stalno mu "usisavam" sekret, ali cini mi se da to ne prestaje. Bebac je veseo i razigran, nisam primjetila da mu to curenje nesto smeta. Da li je moguce da je to od zuba (rastu mu 3 odjednom), jer dr kaze da nema sanse da je od zubica? Ima li ko jos kakav savjet kako da zaustavim to dooooosadno curenje nosica? Uvijek mi je bilo grozno vidjeti balavu djecicu, al izgleda da je ovaj moj bas takav, vazda balav i slinav![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|