Ex Yu -> RE: razvoj dece od 12 meseci do 24 meseca (4.7.2010 21:32:27)
|
da neodem off prvo da kazem da smo motoricki presli sve granice sto je u jednu ruku i dobro i nije ... prohodo sa 9 i nikad vise nije sjeo od nako mirnog djeteta, prica mama, tata, baba, aka (majka) kuko i oglasava vau vau mau je maca, daj kok (sok) njamnjam bilo sta sto se jede, plese tapse ganja loptu i sve ostalo redom ... helem to sam napisala da se nadovezem na ovo NE, ja mislim da to vise nema fajde, ja se razguli ne i ne i nediraj i ostavi i eto kuhace i eto tate i ozbiljno i po guzi, ma kakvi jednostavno je takav i gotovo to je tolki mangup, stavi cep usta i dodje pokaze sta je stavio i onda bjezi da ga ganjas i mase glavom, ja postavljam rucak on me zove na rubu fotelje i ide naprijed nazad crce od smjeha kao vara me da ce skocit, provlaci se i sve dira i okrece se gleda reakciju, te stvari su uzasne jer nikad nemas mira on je jos mali sad ima 12 mjeseci i nema osjecaj straha samo ima osjecaj da to nesmije i da radi namjerno jer je jednostavno vrag da bi ga ja ganjala il sta ja znam vec njemu je to sve smjesno, a mene izludjuje jer se bojim da se neprovjedi, sve sam mu pustila kad jede to je sou vec mjesecima jede sam, kad se igra igrackama sve pustim razbacuje istrazuje igra se sto sam mogla sklonila al me strah sto dira sve al bas sve sto nesmije od struje masina sporeta penjanja gutanja svega sitnog ma ludnica neznam vise kako da mu objasnim da to nije igra nego da je to strasno
|
|
|
|