Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Znate li tačno kada ste ostale trudne 13.10.2009 20:34:15
larina
treci put znam trenutak kad se to desilo,jer samo taj jedan put nismo pazili i tada je to bilo,bila sam u jeans haljinici na krevetu,ma svega se sjecam
RE: Znate li tačno kada ste ostale trudne 14.10.2009 8:17:53
Zoe
Imali smo "bizzi" sedmicu tako da znamo
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
RE: Znate li tačno kada ste ostale trudne 23.10.2009 8:57:01
Mamarica
Ja se udala 7. maja, zadnju m. imala 13. maja, tako da znam mjesto i vrijeme . Mi smo prije vjencanja dugo zivjeli zajedno i nikako da ostanem trudna, a cim su papiri potpisani, mrvicak se uhvatio. Sto ti je psiha.