Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Znate li tačno kada ste ostale trudne 23.8.2008 21:49:23
nikka
Ja mislim da ne,ipak je zrelost posteljice presudna,ja mislim, a i bolovi i otvaranje mogu biti izazvani nečim,tako da se samo 5% žena porodi baš na termin,ja sam znala dan kad sam zatrudnila međutum i gin. kaže da to nema veze,rodila sam 8 dana prije termina i baš mi super iznenadilo me,ma nije to bitno ali eto mi uvijek nešto računamo.
RE: Znate li tačno kada ste ostale trudne 23.8.2008 21:51:39
Emina*
Znala sam negdje stranicu gdje mozes izracunati na osnovu datuma zaceca... Ja mislim da moze i tako, da dodas 10 lunarnih mjeseci... Probaj na ovom linku dole gdje pise datum oplodnje da stavis datum zaceca, ap vidi hocel ti izracunati.... Evo ti ovaj po zadnjoj menstruaciji
RE: Znate li tačno kada ste ostale trudne 23.8.2008 22:54:08
idana_85
sorry, bili neki gosti pa krenuli te ja da se pozdravim nestadoh.....zadnji datum mjesecnice je 30.12.2007, a termin je 6.10, ja kako sam racunala to je tacno 10 mjeseci po 28 dana od prvog dana zadnje mjesecnice. Tamo pise datum oplodnje 13 januar, a po mojoj racunici je 10. Pa mozda je to to, ono...spermici zive tri dana....
RE: Znate li tačno kada ste ostale trudne 26.8.2008 15:16:57
belmac
ja tačno znam "momenat". baš smo prićali neki dan kako je s ovom trećom bebom sve nekako drugčije. s prve dvije nismo imali pojma jer smo radili na tome aktivno, pa neznamo baš mpmenat. ali s ovom smo se dugo vremena pazili (osam godina) i onda je MM predložio da probamo jednom. nismo bili sugurni da li je pravi momenat za bebača ali smo ga željeli i jedno i drugo. i od tog jednog puta nastala je naša mrvica. čim mi je izostala menstruacija, znala sam da je to to. kada sam pogledala u kalendar plodnosti vidjela sam da je jek plodnih dana. tako da znam i datum i tačan momenat.
RE: Znate li tačno kada ste ostale trudne 1.9.2008 20:23:19
RAJA
Za obadvojicu znam bili su planski bilo je hoćemo li hajde i šesti mjesec ja fatam pravo zato svake naredne godine ništa od sexa u junu jer sad za sad neplaniram treće
RE: Znate li tačno kada ste ostale trudne 9.9.2008 15:28:44
taze_mlada
bilo je rjedje u proslom mjesecu, i od par puta samo jednom je bilo bez zastite....12. dan ciklusa...jest da sam mislila da je tad kao neplodni...a evo cekam svakako potvrdu i od doktora da je to fakat to
RE: Znate li tačno kada ste ostale trudne 17.9.2009 16:31:21
slatkica23
ja sam rodila 25.2 a bila sa deckom 19,20.5 e sad neznam kada je bila ovulacija ja mislim 23.5 tako sam racunala..ali imam jedno pitanje bila sam i sa bivsim deckom 1.5 i u 4mjesecu nisam uopce imala menstruaciju tek sam dobila 9.5 sad dali je moguce da sam zatrudnila sa tim od 1.5?i kako mogu izracunat ovulaciju ako nisam imala stvari u 4 mjesecu imala sam 25.3,i 9.5 a 4 mjesec nista.nije mi jasno..
RE: Znate li tačno kada ste ostale trudne 17.9.2009 22:41:20
Anoniman
S farah smo ostali trudni kod mojih... Znamo da je bilo jednom od tri dana.. A sa ovim drugim bebacom...bilo je za Titov rodjendan....Ah kad se samo sjetim tog vatrometa ispred Tito caffe-a