Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Smajliji i ostala kompanija :) 18.12.2007 15:59:51
Blue rose RR
SUNCICE, de se malo raspitaj, ili znaš, kako možemo da dobijemo još ovih simpatičnih smjehuljaka, nekako sa njima čovjek može da izrazi ono što riječ ponekad ne može da uradi.
< Poruku je uredio Dina RR -- 27.1.2009 14:30:07 >
Drage moje, ne znam jeste li posecivale druge forume, ali ovo su svi smesci predvidjeni za ovakve stranice, sto znaci da sve i da zelimo, ne mozemo ih dobiti. Zato predlazem da se zadovoljimo i ovim koje imamo..
Drage moje za vise smajlija sledite sledece uputstvo: -Otvorite prozorcic na kome pise vise smjesaka -U uglu prozorcica videcete mywebsearch -ukucajte smiley central -Instalirajte ponudjeni program -potom stisnite strelicu koju vidite pokraj mywebsearch -stisnite add/remove buttons -stisnite u prozorcice sve sto zelite da imate prilikom pisanja poruka -i zavrsite instalaciju sa finish koju cete naci u gornjem desnom uglu prozora.. Nadam se da nisam zakomplikovala.
Evo i na ovoj stranici jih ima puno. http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm I kada pišete poruku i želite staviti smeškota u poruku, samo ga povucite s te stranice u poruku. Nadam se da ste me razumeli.
Moze li mi neko objasniti kako da koristim ove smajlije, instalirala sam Smiley Central i otvarala ovu drugu stranicu, ali opet ne kontam kako da ih stavim u post?! probala sam na 100 nacina, ali ne moze.
Haidy, evo ti ova stranica, i meni je centar komplikovan, uvijek me vraća na isto. Ovdje samo klikneš na smaili koji želiš, u dnu stranice imaš tekst (mali prozorčić), njega kopiraš i preneseš na odgovor u RR-u.
Nemas bona na cemu da mi se zahvaljujes... Uradila sam samo ono sto sam znala,jer vjeruj mi da o tome zaista malo znam... Nadam se da je kod tebe sve OK. Cmok...
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.