Suzana -> RE: masaža cika (19.8.2008 11:18:03)
|
IZVORNA PORUKA: boogy woogy Ja sam imala lose iskustvo sa tom masazom dojki. Med sestre na Kosevu su bile toliko grube u istiskivanju mlijeka iz prepunjenih dojki da su mi ostavile modrice!! Sestra Fadila, jedina koja zna o dojenju u bolnici i kojoj sam beskrajno zahvalna na pomoci, je rekla: "ko ti je ovo uradio? Dojke su zlijezde i nesmije se grubo postupati s njima da ne bi imala problema u kasnijoj dobi!" Ona mi je rekla da stavljam kupus (ali se ne stavlja na bradavice, niti se stavlja cijela liska, niti se tucaju listovi, sto su mi neki ljudi govorili....helem ima nacin kako se to radi) i to stvarno razbija grudvice i kvrzice u grudima. Ja to i dan danas radim kad mi se zacepi mlijecni kanal (iako bebac ima 8 mj.) Naravno, ipak je najbolji "lijek" stavljati bebu da doji sto cesce, pa makar i svaki sat! Bravo za sestru Fadilu koja je i meni puno pomogla, kada mi je nadoslo mlijeko, masirala mi je grudi i otcepila kanale. I od tada, uspjesno dojim svoje blizance, hB. Hvala i ElmiB, nasoj forumasici, koja Fadilu poznaje privatno i upravo je ona zamolila da mi pomogne! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|