Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 24.7.2009 12:09:40
remzy
i da zaboravih napisati da i ja znam jednu porodicu kojoj je prijeko potrebna pomoc naime roditelji nerade ,a imaju dvije curice-blizanke koje imaju skoro tri god ja im licno pomazem,a i oni su se sami izjasnili da ne bjeze od pomoci
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 24.7.2009 12:11:17
Anoniman
Evo da se i ja javim, nemam nista protiv davanja novca, ali samo da ide u prave ruke, ako nije problem ja bih se povremeno ukljucivala jer imam vec neke drage ljude koje zelim darivati, pa eto pridruzujem se ovaj put a poslije cu vas blagovremeno obavijestiti da li da racunate na mene Vazi li?
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 24.7.2009 12:13:28
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamine oci
Zaboravila sam reci da sam novac spomenula jer su se javljale forumasice koje nisu iz Sarajeva a zele pomoci,tako da i ako ste za to da se otvori i ziro-racun pa svakog mjeseca mozemo i tako odreknemo se jednom mjesecno maskare,karmina ili cega vec nebitno bitno je da zelimo pomoci pa i ako se osnuje udruzenje zena mozemo i tamo sprovoditi akcije bitno je poceti...
Ja sam za, kad dajem za kablovsku koju i ne gledam nikad mogu i za to...
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 24.7.2009 12:15:52
bebana27
i ja bi rado pomogla ako treba ja cu pare nekoj od vas poslati jer ide Ramazan kako vi kazete pa treba se covjek malo osevapiti jer i ja cu aBd ubrzo imati djete pa cu znati kako je to kad zatrazi a ti nemas da mu das(mada mi imamo za njega sve) vi razmislite ako mogu biti od neke koristi tu sam vam na raspolaganju
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 24.7.2009 12:21:25
mamine oci
IZVORNA PORUKA: remzy
i da zaboravih napisati da i ja znam jednu porodicu kojoj je prijeko potrebna pomoc naime roditelji nerade ,a imaju dvije curice-blizanke koje imaju skoro tri god ja im licno pomazem,a i oni su se sami izjasnili da ne bjeze od pomoci
eto remzy mozemo pomoc i toj porodici bilo bi zaista sevap
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 24.7.2009 12:34:50
mamine oci
IZVORNA PORUKA: mamine oci
spisak zena koje su se javile za humanitarnu akcije pomoc porodicama-kojima je pomoc potrebna
mama2009 mama alma dady Okarica HanaBana tea lana sahara juni Hanady mila 81 mamine oci Elma B RR mamina princeza remzy skvo
ziki tweely Animad mamy RR Romali bebana27 Breskva i ove forumasice imaju zelju i volju da pomognu ali ne zive u Sarajevo pa im predlazem da svaka od njih organizuje kaficu u mjestu gdje zive i naprave istu akciju jer sam sigurna da i tamo ima porodica kojima treba pomoc u svakom slucaju velika im hvala sto su se javile da ucestvuju
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 25.7.2009 13:44:16
mamine oci
ok pa bas vala damo pare pa oni najbolje znaju sta im treba,zao mi samo sto je odziv mali,sve teme posecenije sam ove al to koliko nas je samo da sve dodju
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 25.7.2009 14:08:36
bebana27
i ja bi rado ucestvovala u toj akciji
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 25.7.2009 14:32:11
bebana27
moze posalji mi adresu na pp
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 25.7.2009 14:50:31
Hanady RR
Samo mi javite mjesto i vijrme ako ja nemognem doći iz nekog neperdvidivog razloga poslat ću svoje hise po mužu ili sestri. obavezno mi javite tačan datum i vrijeme
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 27.7.2009 0:54:07
neki
Evo ja ne znam na kojoj temi ovo da napisem...Danas sam se nasla sa nasom forumasicom Dinciii i zena je donijela stvari za zenu kojoj ja vec par puta nosim odjecu i ostale stvarcice(zena ima dva sina i prije deset dana je rodila curicu)...Ove stvari od Dinciii su joj stigle u pravi cas,zena se bas obradovala Zaboravih napisati da je Dinciii za tu zenu ostavila i novac...Ja sam joj prije par dana izmedju ostalog odnijela i par kutija teekanne caja za dojilje,danas se toliko zahvaljivala na tome,jer joj je pravo pomoglo A meni srce ispunjenooooooooo Ovom prilikom zelim zahvaliti Dinciii za njenu dobrotu,hvala ti draga i neka tebi i tvojoj porodici dragi Bog podari sve sto u zivotu pozelite Radost i osmijeh te zene kad je dobila sve to, ne moze se ni sa cim porediti...
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 27.7.2009 1:07:32
neki
Zaboravih dodati da sam toj zeni dala dobar dio HIPP-ovih stvarcica(sto smo dobili kad je bio foto natjecaj),i HIPP-ofanta...Maleni,koji je malo mladji od mog Seada se toliko obradovao igracki,da vam ja to ne mogu objasniti...Tako me rastuzi kad god pomislim na to
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 27.7.2009 11:11:42
HanaBana
Mamine oci i ja sam tu i moze i pare da damo, meni je totalno svejedno samo da pomazemo. 1. august je subota pa eto samo da se dogovrimo gdje i kada da se nadjemo i organizujemo ovo. LP
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 27.7.2009 12:05:29
mamine oci
vazi samo da se jave zene koje su rekle doci ili su na odmoru ili sta vec,ali odziv je mali ali ako dodju i zene sa spiska ok samo da se pomogne,vidimo se u subotu akoBogda...
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 29.7.2009 14:09:28
mamina princeza
gdje je okupljanje u subotu povod ove akcije...nemam bas puno vremena u subotu al se nadam da cu brzinski uspjeti dobaciti svoj prilog ....sve zavisi od lokacije ...ne znam nijedan drugi nacin da preko nekog posaljem.
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 29.7.2009 14:20:59
remzy
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
gdje je okupljanje u subotu povod ove akcije...nemam bas puno vremena u subotu al se nadam da cu brzinski uspjeti dobaciti svoj prilog ....sve zavisi od lokacije ...ne znam nijedan drugi nacin da preko nekog posaljem.
evo ja sam sad pisala na temu poziv za novo druzenje forumasica iz Sarajeva ,i jos nismo nista skontale,... cekat cemo da se javi mamine oci ,jer je ona pokrenula akciju ,pa cemo vidjeti...