mamine oci -> RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju (16.7.2009 15:35:54)
|
drage moje forumasice vec dugo razmisljam da postavim ovo pitanje ali se ne usudjujem jer misljenja su razicita i neznam kako ce ko da svati ja da kazem svoje a ostai kako hoce,prije svega da vas pozdravim,htjela sam reci blizi se Ramazan,pa ce i Bajram ubrzo ,vrijeme leti bice Bozic,Uskrs,pa nova godina i mnogi drugi praznici da ne nabrajam, i postoje hiljadama porodica kojima je pomoc potrebna mi naravno nemozemo pomoci svima ali znam koliko smo humani i da je svaka pomoc dobro dosla,ustvari predlazem posto se cesto u zadnje vrijeme skupljamo na kafu da bi isto tako mogli organizovati jednom mjesecno skupljanje gdje bi pomogli one kome je pomoc potrebna svaka od nas da odvoji bar pojedan sapun,kilogram brasna,secera,soli,ili bilo koju drugu namirnicu kada bi bar jedan paket dodjelili porodici kojoj je pomoc potrebna nama to neznaci mnogo ali njima bi puno znacili netreba nam publicitet ili da nam neko da priznanje za to dovoljno je da znamo da smo ucinili dobro djelo za nekog,ili neku bebu koja nema pelene itd..nadam se da me razumjete sta sam htjela reci cesto gledam emisiju ispunimi zelju i tu se nagledam svega rado bi pomogla ali sama nemogu i mozemo jednom mjesecno skupiti paket i ponjeti tv hajatu a oni nek daju porodici kojoj treba svaka od nas da odvoji sitnicu nekom mnogo znaci...to je moj prijedlog a na vama je dali ga podrzavate ili ne u svakom slucaju hvala ako i procitate...
|
|
|
|