Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Novogodišnja zabava za djecu ? 1.12.2010 10:16:11
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: dadada
Bude li i DM ili samo tete dodjeljuju...ja hocu DM-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
šta? gdje? kako????
ma pitam za igraonice ...je li bude Deda Mraz ili to samo one tamo tete dodjeljuju paketice...meni bezveze bez deda mraza
prosle godine je bilo super u carobnom, bio deda mraz bas pravi, super lik glumio, pa bilo neke price, pa i zakuska za djecu, ma ja bas bila zadovoljna
RE: Novogodišnja zabava za djecu ? 1.12.2010 10:22:33
veeseelaa
obavezno tiki odvedi negdje Lanu! i moja Ajša je tada bila zaista mala, nije napunila godinu dana al je uživala, nije se uopće prepala i eto imamo par lijepih slika za uspomenu
RE: Novogodišnja zabava za djecu ? 1.12.2010 10:24:35
teacher75
obavezno tiki odvedi negdje Lanu! i moja Ajša je tada bila zaista mala, nije napunila godinu dana al je uživala, nije se uopće prepala i eto imamo par lijepih slika za uspomenu
javi mi ako saznas da ima negdje nesto pristojno, mozemo i zajedno ici
RE: Novogodišnja zabava za djecu ? 1.12.2010 10:43:43
Anoniman
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
evo i nas od prosle godine iz carobnog svijeta
kako divna slika
Djecak s najljepsim imenom
A mi prosle godine nismo isli na dodjelu...nama je tata donio...posto je bilo nekakvo ruzno vrijeme gripe i prehlade...masa djece je bila bolesna...a firma u kojoj je mm radio je sa jos tri cini mi se firme organizirala dodjelu sa DM-om na skenderiji ili u unisovim neboderima ne sjecam se vise...elem puno ljudi na jednom mjestu...mene malo bilo strah
RE: Novogodišnja zabava za djecu ? 1.12.2010 10:45:24
teacher75
kod nas su prije u skoli pravili prestavu za djecu uposlenika a ove godine prvi put nece biti zbog recesije bas sam tuzna jer mi nikad nismo bili-prosle godine je bila premala i ja sam samo otisla po paketic
RE: Novogodišnja zabava za djecu ? 1.12.2010 10:47:08
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75
kod nas su prije u skoli pravili prestavu za djecu uposlenika a ove godine prvi put nece biti zbog recesije bas sam tuzna jer mi nikad nismo bili-prosle godine je bila premala i ja sam samo otisla po paketic
a što se vi profesori ne organizirate i učestvujete novčano i eto bila bi lijepo
RE: Novogodišnja zabava za djecu ? 1.12.2010 10:49:47
babina beba
25 km je puno, program traje 2 sata. Moja neka racunica: 6 km igraone (ako je igrana sat 3km) i maksimum ce djete pojesti i popiti 5 km, znaci deda mraza 14 km da da paket i da se slika. Za jedno djete moglo bi se izdvojiti ali za dvoje nema sanse, popust je mali za drugo dijete. Bilo bi dobro kad bi mi iz rr nesto organizovale za svoju djecu!
< Poruku je uredio babina beba -- 1.12.2010 10:50:19 >
RE: Novogodišnja zabava za djecu ? 1.12.2010 10:50:45
ziki
Ja na žalost još ne mogu da se dozovem sebi i potrudim oko Nove Godine. Još me bole sjećanja kako je nama to baba organizovao. Prošle godien sam htjela, i tog dana kad je Deda Mraz dolazio u obdanište preselio mi je amidža kog puno volim, tako da je od zabave bilo to da ga je mm zabavio ispred zgrade a ja otrčala u stan i ostavila naš paketić kod njegovih igračaka pa ga on našao i otvorio. Ove godine za .NG ćemo bit u Sandžaku kod muževih, tamo će u to doba stić i beba pa se baš plašim ove Nove Godine. Pretpostavljamd a će imat organizovanu podjelu paketića u obdaništu kao i prošle godne sa Deda mrazom i ko malu žurku,a probaću i ja da se malo trgnem
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Novogodišnja zabava za djecu ? 1.12.2010 15:34:34
teacher75
IZVORNA PORUKA: teacher75
a što se vi profesori ne organizirate i učestvujete novčano i eto bila bi lijepo
bio je i taj prijedlog al mislim da nista od toga nazalost
RE: Novogodišnja zabava za djecu ? 8.12.2010 9:00:28
teacher75
ja sam sretna jer ce nam ipak firma organizovati proslavu sa paketicima i DM doduse, uleticemo i mi malo za paketice, iako do sada nismo, al nema veze, neka se upozna sa djecom mojih kolega, to mi je bas super