Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje gdje mogu nabaviti onu naljepnicu za auto "Beba u autu"? Znam da je bila u onom Niveinom ruksaku sa kozmetikom al ne koristim tu kozmetiku pa mi glupo kupovati samo zbog naljepnice :)
Visnja, javni mi ako ne nadjes, imam ja jednu rezervnu A ako imas vremena, mozes napraviti i sama, na racunaru... Nadjes na internetu neku slicicu bebe, mozes i Asjinu staviti, uzmes onu opciju za pravljenje cover-a za CD, i stavis Asjinu slikicu, ispod napises "Beba u autu", i malo uredis, malo se igras, stavis sarenih boja odneses u najblizu stampariju, i kazes im da ti isprintaju na samoljepljivom papiru
nisam sigurna, ali nekad davno je bio jedan ciko sa standom tih slicica, ustvari znam da je prodavao one sa oznakom BiH i neke slicice sa tigrovima, lavovima i sl, pa pretpostavljam da je imao i te slikice beba u autu
Ja tražila u Turbo Limachu. Nisam znala da mi tamo komšinica radi, tako da nam je ona dala. Možda se može i kupiti. Ne košta te ništa da pitaš. Pozdrav!
RE: Beba u autu!? (naljepnica) 28.11.2011 14:21:02
Mya_81 RR
Prenos postova
IZVORNA PORUKA: delfin Nisam znala kako da nazovem temu, jer je slična psotojalaali nisma mogla napisati komentar na nju. Da li neko zna gdje se može nabaviti oznaka za bebe -beba u autu ali da se stavlja sa unutarnje strane automobila, ono kao na vakum, imam je onih smoljepljivih ali mi treba ona išto se stavlja na staklo iznutra
IZVORNA PORUKA: damma ja sam je dobila u osiguranju, prilikom neke registracije.
< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 28.11.2011 14:22:28 >
Delfin, u novoj radnji na carsiji ruKom, cure prave inace zidne ukrasne stickere i tako te dzidze, a ja sam narucila kod njih tu naljepnicu za auto, biras boju i velicinu! Za 2KM i mogu da ti urade da lijepis vani na auto ili iznutra na staklo! Potrazi na google njihovu stranicu, pa pogleedaj malo svakako!
ma imam ja tih klasičnih naljepnica, ali treba mi ona što ide na staklo iznutra na vakum. Izgleda nepreostaje mi ništa drugo nego kad idim u nekom autu da mu mašem ko luda i da pitam gdje su kupili, ako htjednu otvoriti prozor