makana -> RE: Kada curici probušiti uši? (18.12.2007 15:00:01)
|
drage moje znam da ćete me razumjeti kada napišem da se svako mišljenje, stav i iskustvo mogu prenijeti bez nepotrebnih, a posebno beskorisnih i uvredljivih epiteta, etiketiranja i kvalifikacija kada vas zamolim za mišljenje ne očekujem da se složite sa mnom u nečemu, da mi povlađujete i dajete za pravo tražim vaše mišljenje, a ako neko želi da nameće svoje e pa to je nemoguće, jer na to nikoga natjerati ne može a što se tiče određenih stvari koju je na žalost prouzrokovala moja tema imam samo jedno da kažem - sunčica je, na naše zadovoljstvo, moderator i radi upravo to što treba, a kome se ne sviđa neka to rješava privatnim porukama, a teme neka ostavi na miru što se mene tiče sve svoje sugestije, želje, kritike ili zamjerke slaću privatnom porukom moderatorima, odnosno sunčici, a ničiju temu neću omalovažiti na takav način da započnem prepirku izuzetak će biti ako budem smatrala, kao u slučaju seksi seje i upada stranaca radi ponižavanja i vrijeđanja, da treba da izrazim svoje negodovanje i želju da se to ukloni [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|