makana -> RE: Kada curici probušiti uši? (26.10.2010 15:30:19)
|
Almedini će sada u novembru akbgd pune četiri godine, a prije tri mjeseca pokupili smo je zajedno sa lamčetom koja je tek napunila godinu i kod tete zlatarke, Almedina, sa kojom smo imali dvije neopisive scene odbijanja bušenja ušiju iako je sama tražila da dobije naušnice i da ih stavi ali valjda strah je obuzme kad bi ušli u zlataru, nije ni trepnula a naušnice su bile u ušima lamče se derala još dok je žena obilježavala olovkom i nastavila sve dok nije bilo gotovo, kasnije smo imali scenu sa ispadanjem jedne koju nije bilo moguće vratiti ponovo u uho te smo je opet nakon dva dana vodili kod iste tete, čim ju je vidjela Lamija je zaplakala ali i to smo prebrodili dakle imali smo iskustvo bušenja u mlađoj i starijoj dobi i zaista evo nisam pametna šta bih rekla nekome ko bi me sada pitao kada curici probušiti uši, a eto sama sam postavila ovo pitanje meni bilo besmisleno to raditi djetetu dok je bebavo, a kasnije dođete u situaciju da vas dijete pita zašto mama ja nemam naušnice, pa kad je odvedete opet je scena neminovna i uspijete tek iz trećeg pokušaja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|