Trnoruzica
|
Ne znam sta bih ti rekla za to. Moja curica kojoj ce sad dvije i pol godine, nije popila antibiotik, ne pamtim (mislim da je popila jedan antibiotik dosad, i to jer smo pokupili nesto dok smo isli na inhalacije, a niko nije znao nista, pa su nas na kraju slali na infektivno, da bi na kraju tura sama od sebe prestala). Doduse, imala je dosad 2-3 bronhitisa, ali sve bez antibiotika, i sumnja se na alergiju. Ide u vrtic, sad ce vec godina dana, i hvala Bogu, nijednom upala grla, uha, nit ista. Ja to pripisujem ishrani. Svaki dan kad dodje iz vrtica, iscijedim joj sokic od narandze, kivija, ananasa, i onda ona sama pojede lubenice i grozdja, dinje, i koje voce se tog dana nalazi u kuci. Mozda pretjerujem, jer ona cim dodje iz vrtica, prvo je, bukvalno "nafilujem" vocem, pa tek onda nekad kasnije vecera. Ja opet kazem, to pripisujem ishrani. Nikakve preparate nije koristila, i pokusali smo, ali joj cak ni med, nit ista od proizvoda od meda ne dajemo, jer moramo da radimo alergo - testove zbog ova 3 bronhitisa koja smo imali.
|