M kao Mama -> RE: Preparati za jačanje imuniteta (24.5.2010 12:19:00)
|
Preneseni postovi sa teme Pikovit i drugi vitaminski preparati quote]IZVORNA PORUKA: Sonja Drage moje danas je moja mama uzela Adinu (13mj) Pikovit-vitaminski preparat Adi je u zadnje vrijeme bolesljiv i slabo jede ... sjecam se da sam i ja pila pikovit kao dijete.. zanima me da li ko ima iskustvo sa tim? i zanima me vase misljenje o vitaminskim preparatima za djecu IZVORNA PORUKA: mamana Mi isto koristimo Pikovit sa omegom 3 (nešto novo), ali on ti je više dodatak ishrani. Iz svog iskusta ne mogu reči da povečava apetit. Moja djevojčica je uvijek jela dobro sa i bez njega. Ja se isto sječam da sam kao djete pila Pikovit, uglavnom nemože štetiti djetetu. IZVORNA PORUKA: Blue rose Savjetujem od srca, sirup "Redapin" koji povećava imunitet i apetit. S obzirom da u sebi sadrži propolis, obratiti pažnju na osjetljivost djece. "Sastav: Sok od cikle s medom, matičnom mliječi, propolisom i vitaminima A, C i E prirodan je izvor antioksidanata, jača organizam i poboljšava krvnu sliku." IZVORNA PORUKA: Apotekarka Multivitamol DR.TAJS sirup je isto jako dobar,roditelji ga hvale i uzimaju svojoj djeci... IZVORNA PORUKA: Sonja stalno mi je nesto bolestan pa zato sam mislila da mu dajem a dajem mu med u mlijeku svaki dan IZVORNA PORUKA: bebacha ja isto razmisljam Ajli uvesti taj neki vitaminski preparat,nesto mi je puno osjetljiva i slabo mi jede u zadnje vrijeme.inace sam protiv lijekova svake vrste ako se nemora al nesto kontam da joj nemoze naskodit a nije vise beba.mada sve je to hemija al probali smo i med i pekmez od jabuka al ne pomaze. quote]IZVORNA PORUKA: Apotekarka Pikovit ce mu sigurno povecati apetit mozda ne bi bilo lose da mu das plivit c 50 mg tablete uz pikovit a isto su dobre Vitamin A d perlice koje se daju djeci nakon 1 god.zivota quote]IZVORNA PORUKA: Sonja vidjet cu kako ce reagovati na pikovit pa cemo dalje vidjeti kako i sta a ja sam se bas prisjetila kako ima lijep ukus[sm=smiley3'.gif] IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca IZVORNA PORUKA: Blue rose Savjetujem od srca, sirup "Redapin" koji povećava imunitet i apetit. S obzirom da u sebi sadrži propolis, obratiti pažnju na osjetljivost djece. "Sastav: Sok od cikle s medom, matičnom mliječi, propolisom i vitaminima A, C i E prirodan je izvor antioksidanata, jača organizam i poboljšava krvnu sliku." I ja isto tako preporučujem Redapin. Mi smo probali skoro svaki vitaminski preparat, nažalost. Ali Redapin je nešto fenomenalno!!!!! Od kako su zubići pošli mom A. imamo problema sa jelom i ništa nije pomoglo, a sada moj Cici sam traži da jede, još uvijek ne mogu da vjerujem ;-) Ma ne može se najesti [sm=smiley3'.gif] [sm=smiley3'.gif] [sm=smiley3'.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] quote]IZVORNA PORUKA: taurus Mamama koje se odluče za pikovit sirup savjetovala bih da kupe Pikovit sa omegom. To je noviji preparat istog sastava kao i dosadašnji Pikovit sirup ali je obogaćen omega-3 masnim kiselinama koje se neophodne za pravilan razvoj nervnog sistema, kostiju i zglobova. IZVORNA PORUKA: dinaa I ja moram nesto uzeti svojoj smizli za apetit,ona bi mogla cijeli dan nista da ne jede,ja sam mislila uzeti Apivit,kazu da je dobar,ma ja se to odavno kanim uzeti ali nikad sve mislim pocet ce jest a ona nista,sad sam na izmaku strpljenja.
|
|
|
|