Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Ishrana djeteta od navršenih godinu dana. 23.11.2010 22:04:45
Anoniman
ne vjerujem da ti vristi od hrane,pa da mu grah i nije "sjeo" ne bi bas plakao,samo bi ga naduo,a kadulja pogotovo ne bi trebala pravit probleme.. jel ga bas pupa muci ?
RE: Ishrana djeteta od navršenih godinu dana. 23.11.2010 22:07:20
myb@by
I ja isto mislim da ne vristi zbog hrane, ipak je on veliki decko i moze jesti tu hranu. Od kadulje ne vjerujem da je. Mozda su zubici a pipni mu i usi.
RE: Ishrana djeteta od navršenih godinu dana. 23.11.2010 22:22:30
Anoniman
kod mene su ti uvijek zubici glavni krivci kad god Nikola place "bez raloga" ,evo i zadnjih dana se budi placuc nakon sto bas lijepo zaspe sretan, ne znam sta bi mu drugo bilo pa krivim zube
RE: Ishrana djeteta od navršenih godinu dana. 23.11.2010 22:26:13
anidla
IZVORNA PORUKA: marijanna
kod mene su ti uvijek zubici glavni krivci kad god Nikola place "bez raloga" ,evo i zadnjih dana se budi placuc nakon sto bas lijepo zaspe sretan, ne znam sta bi mu drugo bilo pa krivim zube
joj ti zubi ja sam oko 21:00 otisla u dezurnu apoteku da kupim calgel za svaki slucaj, duga je noc
zelim i vama i nama da noc prodje u miru i slatkom spavanju
RE: Ishrana djeteta od navršenih godinu dana. 25.11.2010 20:27:38
Nadja08
Zasto ne med do druge godine? Koliko znam, preporuka je do prve godine, i opet samo iz preventivnih razloga. Ako se pomalo daje, a beba nema nikakvih karakteristicnih reakcija na med, moze se slobodno davati. Njihov zeludac je sasvim dovoljno formiran za tu vrstu hrane. Cak stavise, ako ga dobro podnosi, beba moze imati samo koristi od njega, posebno ako znate da je med pravi med, a ne ukuhani secer. Usput, govorim i iz licnog iskustva.
RE: Ishrana djeteta od navršenih godinu dana. 27.11.2010 0:37:31
leona81
IZVORNA PORUKA: Nadja08
Zasto ne med do druge godine? Koliko znam, preporuka je do prve godine, i opet samo iz preventivnih razloga. Ako se pomalo daje, a beba nema nikakvih karakteristicnih reakcija na med, moze se slobodno davati. Njihov zeludac je sasvim dovoljno formiran za tu vrstu hrane. Cak stavise, ako ga dobro podnosi, beba moze imati samo koristi od njega, posebno ako znate da je med pravi med, a ne ukuhani secer. Usput, govorim i iz licnog iskustva.
citala sam negdje do 2 negdje do 3 negdje do 1...pa cu cekati do 2...
RE: Ishrana djeteta od navršenih godinu dana. 27.11.2010 9:19:08
teacher75
mi smo vec davali lani pomalo med kad je bila bolesna, tada je bila tek napunila godinu, nista joj nije bilo, hvala bogu, a prije godine je jela kekse sa medom, tako da sam pretpostavljala da nije alergicna
RE: Ishrana djeteta od navršenih godinu dana. 27.11.2010 9:20:07
niki83
IZVORNA PORUKA: Nadja08
slazem se s tobom.. mi smo odmah poslije rodjendana probali med, i hvala Bogu bez reakcija, iako imamo blagi atopijski dermatitis, ipak sam se usudila, jer znam koliko med meni pomaze.. i tako svako jutro u caj ide mala kasikica meda
RE: Ishrana djeteta od navršenih godinu dana. 27.11.2010 21:20:04
lirio
mi papamo ama baš sve...sve smo probali i hb sve podnosimo...med, jagode, bjelance ama bas sve...moj maleni je inace poguzija(na mamu svoju)...iako nemamo jos nijedan zubic(a 14 nam je mj) mi sve metemo...da vidite kako starijem sinu otima hranu iz ruku ...ma poguzija, kazem vam...a stariji sin je prica za sebe, jede ko vrabac(bice da je na babu )...
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Tapacirane stolice Neca xxx
Planiram da kupim tapacirane trpezarijske stolice kojima bi i naslon i sjediste bili presvuceni stofom. Da li neko od vas ima ovakve stolice i kako se odrzavaju? Koliko mi je pametno kupovati ovakve stolice za trpezariju?
Odgovor (91%)
Odgovor (9%)
Broj svih glasova: 58
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!