teacher75 -> RE: Ishrana djeteta od navršenih godinu dana. (22.2.2011 21:35:39)
|
lana skoro sve jede, mada joj i dalje kuham odvojeno jer se nas dvoje nezdravo hranimo, rijetko sta jedemo kuhano, a hocu da ona jede zdravo. voce jede u svakom obliku, ne voli mlijeko ali voli puru, griz, cokolino koje naravno pravim s mlijekom ili udrobim hljeba i dodam jaje. jaje ne voli kuhano al voli przeno, s tim da ne przim puno vec samo malo i dodajem mladi sir. voli i zuti sir i pojede ga malo dok ja doruckujem, pojede od mene. nije neki ljubitelj povrca pa je moram stalno zaigravati, slikovnice je odavno izgustirala pa smo presli na moju kozmetiku, sve pregleda i na kraju pojede, probaj leona i ti sa kozmetikom, daj joj neseser da se igra dok je hranis. ne voli grah, jedva ga pojede. povrce i meso joj i dalje uglavnom blendam, mada cevape pojede bez problema (pojede 2 cevapa malo pomalo) i trokut pizze, al povrce i ostalo meso nece ako nije izblendano ili pojede jako malo. ali ja sam zadovoljna jer kad joj izblendam uz igru pojede pun tanjir. cokoladu i smoki, monte jako rijetko jede, ja joj ne dajem, al joj sveki i ostali nekad dadnu, al to je jako rijetko. voli kifle, hljeb, svo voce, pizzu, pitu (i nju moze jesti neizblendanu)
|
|
|
|