mivica -> RE: Nosiljka za bebe (15.8.2008 11:23:24)
|
Ja koristi kengura vec 10 dana, a bebi je 2 mjeseca. Meni je ok, samo sto ga stavim u to (ja ga okrenem tako da njegova prsa budu na mojim), malo prohodam i on je vec zaspao. Mislim da mu odgovara, jer bi u suprotnom plakao. U kolicima mi se rasplace sad pa sad, pa eto valjda mu kengur odgovara. A sto se tice dobi, kada dijete mozes stavljati u kengura, to iskreno ne znam. Imaju neki za djecu od 0+, a opet neki za djecu od 3+. Ja imam CHICCO kengur, koji sam dobila, pa nisam mogla ni procitati na njemu za koju je dob, ali ja sam ga pocela nosati u njemu. Dakle moje iskustvo sa kengurom je pozitivno, pa u cemu su prije 10-ak godina zene nosile, prije nego su postale popularne te marame (koliko ja znam bili su samo kenguri za nosenje - barem kod nas). Vjerujem da su i one super, ali koliko znam u Sarajevu se nemaju gdje nabaviti. Ako neko zna lokaciju gdje se moze nabaviti ili sasiti, neka napise pls, pa sto da ne, ja sam za to da treba sve isprobati ako je stvarno korisno!!! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|