Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Forum > [Zajednica RR] > Humanitarnost > Zahtjev za ukidanje PDV-a i provizije za pozive na humanitarne telefonske brojeve u BiH
ne zahtjeva puno podataka a zahtjev je savršeno oprvdan. nisma sigurna koliko će to pomoći ali svakako ne košta nas ništa da pokušamo pa sam i sama potpisala istu.
Možda brzina sakupljanja potpisa pomogne i na taj način količina novaca koje plaćamo telekomu nakon pozivanja broja telefona za bilo koju akciju bude veća.
Nije loše da pokušamo... nas ima dosta dobra smo infrastruktura za brzo salupljanje potpisa.
RE: Zahtjev za ukidanje PDV-a i provizije za ... 29.4.2011 21:09:33
gerberka
i ja potpisala
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Zahtjev za ukidanje PDV-a i provizije za ... 30.4.2011 13:58:22
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Meri29
lijepo ti mene zbuni, sad kad sam otvorila temu i vidim avatar "moj" i kontam ma nisam ovdje jos bila i sve uglavi se vracam jesam li prolupala, kadono drugi nick
RE: Zahtjev za ukidanje PDV-a i provizije za ... 30.4.2011 14:13:14
iv@ncica
i ja s am maloprije tek skontala..kakvu Majdu spominjes pored naseg Andreja ..kntam d a nisi rodila, a ja ne znam ...ja samo avatar pratila...kad ono Mery