Anoniman -> RE: Kako dalje.. (29.4.2011 11:42:35)
|
Vjeruj, krv u zilama mi se ledila dok sam te citala... Meni koja citam post nekoga koga i ne poznajem..mogu samo slutiti kao je s tim svakodnevno zivjeti i na svojoj kozi primati udarce, pljuvanje... Da ti Bog pomogne. A i mi cemo ako nam to dozvolis. Mozemo opet nesto organizovati, neku humanu akciju, da ti se nadje malo finansijske stabilnosti za neki novi...BOLJI pocetak. Ti nisi ni slaba, ne, ti si itekako jaka zena. Ti se mozes i moras izboirti za sebe svoje dijete. Nemoj NIKAD da pomislis da ti nisi bitna u svemu tome. Jesi...o iekako. Mlada si, zivot je pred tobom, zasluzujes bolje...zasluzujes ljubav. Znam da sad ne mozes o ovome razmisljati, ali mozes misliti na svoje dijete. Hoces li da tvoje dijete odrasta bez tebe...hoces li da tvoje dijete odgajaju neki "bolesni" manijaci...? ne, naravno da ne. Onda se bori! nema te socijalne sluzbe da ce ti oduzeti dijee s ovim cinjenicama. Ne brini. Pa sta ako ne radis. Zaposlices se, aBd. Ako imas tragova fizickog zlostavljanja, odmah u POLICIJU. ODMAH. Nemoj da te bude strah. Predaj odmah za razvod..S njim se nema sta pricati. On je jedan manijak. Bjezi od njga. Moj ti je savjet i da neku musku glavu iz familije ukljucis u sve to, cisto nek ti se nadje pri ruci...za ne daj Boze. Sretno. Cuvaj se. Ljubi malenog. Misli na njega, sebe...
|
|
|
|