Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vidjela sam temu kakav je vaš muž, ali me interesuje:kakav vam se tip muškarca sviđa (mislim na izgled)?
fizički izgled? crn, visok bar 185, lijepi zubi, njegovane ruke.... atleta, ni premršav ni pretio mora se baviti bar rekreativno nekim sportom, ne volim pivske trbuščiće takvi mi likovi dođu kao neke čikice i mlakonje, ne pušač, da nije sklon konzumiranju alkohola..... Volim kad je guza, trba, ruke ma sve čvrsto uz ovo ne bi trebao biti napadan, ono da trčkara oko mene, malčice tajanstven, umjeren, šlifovan.... lijepo držanje, ispravan hod, mislim dignute glave a ne povijen jer ti mi djeluju kao mlakonje Stil oblačenja: elegantno sportski (markirana ) , da nosi bokserice uske, obavezno (mislim na tijelo atlete to i ide) e eto......
Opisa ti mm, koji je usput i moj tip muškarca.
mislim da gornji opis odgovara svacijem tipu muskarca, ili barem 99% zena voli takve
mm nije sportski tip definitivno al ostalo je ok
možda, uvijek sam za priuštiti jednog takvog ja npr ne bi mogla biti s nekim ko se ne bavi sportom, il ko cuga, ono vazda piva ispred njega ili tip muškarca kojem se svidjaju sve žene, il koji puno brblja, nego onako više šutljiv... tajanstven.... a visok i atleta, ne volim trbuščiće, dovoljno je što ja imam jedan i da je galantan, radan i vrijedan.... da ima fino auto, po mogućnosti da je novo i da nije velika picajzla, dotjeran da al da pretjeruje ne i da koristi fin parfem, ne previše.... onako taman da nije naporan, da me ne proganja, i ne zove non stop, da je uljudan prema mojim prijateljicama i porodici i uvjek na usluzi kao svaki đentlmen mogao bi imati i malo krupnije oči, da ne škilji i da u njima mogu sve pročitati u seksu da nema granica.... da je jak
da jos dodam, osim gore spomenutog fizickog izgleda: da nije papak, da me zna nasmijati (da ima smisao za humor), da mi nije dosadno s njim, da ima ukusa u oblacenju (da nije ni previse sminkerski stil, ne privlace me metrosexualci vec pravi muskarci), da je vjeran iskren i odan, posten...
na muškarcu uvijek primjetim prvo oči i pogled..ne znam zašto..svidjaju mi se svijetle oči...plave..volim da je visok i nekako jak..krupan ono pravo muško..kad stanem pored njega da se osjećam nekako nježno..ne mogu vam to opisati... mm ima uglavnom sve to..oči su mu nekakve čudne mješavina smedje, zelene i žute..i ni jedan dan nisu iste boje...a o visini i težini da ne govorim... to je što se fizičkog izgleda tiče..a valjda se to tražilo..
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
Moj mm nekad se bavio aktivno košarkom, sad ni da potrči ....cca 196 cm, atleta od čovjeka, širok u ramnima, skladno građen.Smeđe-crn, plave oči..... san večine žena.!!! Samo što je u zanju 1-2 g poprilično dobio kg u stomaku i onako pivski,Ja ga sve tjeram da šta uradi, malo teretana, trčanje...al me nesluša.
da jos dodam, osim gore spomenutog fizickog izgleda: da nije papak, da me zna nasmijati (da ima smisao za humor), da mi nije dosadno s njim, da ima ukusa u oblacenju (da nije ni previse sminkerski stil, ne privlace me metrosexualci vec pravi muskarci), da je vjeran iskren i odan, posten...
fizicki....muskarci koje voli veselica ..(nek imamo jos sta zajednicko osim horoskopskog znaka ) e sad...fizicki izgled nije mi presudan jer sam imala momaka razlicitih "profila".. od celavih do kosatih.niskih visokih itd itd.. bitno je da imaju "to" nesto u sebi sto u meni izazove znatizelju i hemiju. dali je to pogled,nacin drzanja,osmjeh hod ili nesto drugo...nebitno... bitno je da su meni interesantni . nemam neka velika mjerila sto se tice estetike ...ali imam velika mjerila sto se tice onoga sto meni odgovara
Ako ima ovakva tema, neka moderatori izbrišu. Vidjela sam temu kakav je vaš muž, ali me interesuje:kakav vam se tip muškarca sviđa (mislim na izgled)? Evo, meni svi kažu da je moj ukus skroz čudan sto se tice muškaraca: volim malo buckaste (ne mislim one od 200 kg, nego da ima malo stomačića, jake ruke i noge i sl),. Sviđaju mi se kad su ošišani skroz "na ćelavo" i da imaju malo veći, kukastiji nos. Ja sam inače prava suprotnost tome: nikada nisam imala problema sa kg (čak spadam među mršavije), imam pregustu, dugu kosu (s kojom muke mučim) i mal, prćast nos. Ne kaze se džaba da se suprotnosti privlace! Kakve vi volite muškarce i dali se vaš muž/partner uklapa u tu sliku?
Moja rodica je vazda padala na tipove što imaju orlovski nos. Jedng smo i gonzo zvali
Pa ja kao veeseelaa i ostale vodolije imam prilicno stroge kriterije Mislim najbitnija je ta "karizma" a sto se tice fizickog izgleda ne volim ni ja te pivske trbuscice, a celavi i niski su mi Sto se tice fizickog izgleda, bitno je da je sportski tip da ima siroka ramena (za nasloniti se ) ali najbitnije ono zaista najbitnije je da je taj muskarac covjek u pravom smislu te rijeci, koji mozda ne otkriva svoje osjecaje ali je emotivan, plemenit...takvi muskarci uvijek u meni izazovu divljenje i nekako osjetis "ono nesto" - ali nazalost u danasnjem svijetu sve ih je manje i manje...
Atletski (onako sportski) građen, srednje visine (cca 1.80m), smeđe kose i svijetlih očiju. Blago naglašene konture vilice, ali skroz blago. Široke šake i podlaktice, koje te baš onako čvrsto drže oko struka. Kosa jaka, gusta, a oči u kojima se možeš ogledati.
Sorry raja, jedva čekam da dođem kući, gore je baš opis MM.
Ljubi ga Djani njegova!