mamica emica -> RE: Ostvareni san (28.4.2011 22:41:19)
|
Mi smo svog prvog dečka dobili poslije dvije ipo godine braka. čim smo se uzeli počeli smo raditi na bebi, i poslije 5-6 mjeseci sam zatrudnila. Međutim radost je kratko trajala, ubrzo sam se morala očistit. slijedeći mjeseci sam bila jako potištena, ništa me nije moglo razveselit. bila sam ubjeđena da više nikada neću zatrudnjet, a i ako zatrudnim da će se desiti kao i sa prvom trudnoćom. Sjećam se da sam za godišnjicu spontanog bila jako tužna i plakala sam skoro cijeli dan, a nisam ni znala da sam već tada bila trudna desetak dana. Taj mjesec se baš nisam ni nadala da ću biti trudna. Prethodnih mjeseci smo računali plodne dane, pazili da spavamo samo tada (prema doktorovoj preporuci), muke mučili i ništa. Taj mjesec ja bukvalno nisam znala gdje mi je glava. Taman sam počela bila radit, a i diplomski privodila kraju. A najveći apsurd je taj da uopšte nismo spavali one dane kad mi je kao po mom računu trebala bit ovulacija. A što se tiče snova o trudnoći, kad sam nosila drugog sina sanjala sam da nosim dvije curice.
|
|
|
|