RE: Ljubav preko zice (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Mjeseceva Pratilja -> RE: Ljubav preko zice (26.7.2011 12:26:23)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

e stavila ja na temu film za preporuciti, ali i ovdje definitivno treba staviti, dakle pogledati film tice se upoznavanja preko neta

http://www.imdb.com/title/tt1529572/

Super je.

balasgirl -> RE: Ljubav preko zice (7.8.2011 14:34:40)

Ljubav preko žice[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]??? Mišljenja sam da to može opstati, ako su partneri zaista srodne duše. Ja sam prije braka imala vezu od 4 godine koja je dvije godine funkcionisala preko žice i susrete svakog drugog vikenda. Ali, ali, ali.... Očito je (budući da više nismo skupa) nismo bili te srodne dušice. Što se mene tiče, uvijek postoji taj mali crv koji te onako istiha nagriza kada ti partner nije blizu.
Što se tiče upoznavanja na internetu, ja ne pripadam toj generaciji, u vrijeme kad sam ja "curovala" i mobitel je čudo... Ah, bilo je lijepo bez chata, msn-a, fb-a i inih čuda tehnike i tehnologije. Onako laganini sjediš s frajerom u parkiću, fisu, metalcu.... ova sad generacija ima sve dostupno i opet im ništa ne valja.

Anoniman -> RE: Ljubav preko zice (7.8.2011 19:54:18)

Mislim da sam previse oprezna (da ne kazem strasljivica) da bih zapocela vezu na ovaj naci.

Anoniman -> RE: Ljubav preko zice (7.8.2011 20:00:01)

e stavila ja na temu film za preporuciti, ali i ovdje definitivno treba staviti, dakle pogledati film tice se upoznavanja preko neta

Joj...ovaj film toliko moze biti realan...da mi se krv ledila...
Svakako da bi ga svi danasnji roditelji trebali obavezno pogledati.

Ilhana RR -> RE: Ljubav preko zice (7.8.2011 20:07:17)

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Joj...ovaj film toliko moze biti realan...da mi se krv ledila...
Svakako da bi ga svi danasnji roditelji trebali obavezno pogledati.

OJ, upravo ga gledam... ovaj film svaki roditelj treba pokazati svom djetetu, ne bitno jel musko ili zensko...

Tako je realan, ovo se desava po Svedskoj sad pa sad...

mala86 -> RE: Ljubav preko zice (7.8.2011 22:51:09)

jel zna neko gdje ima ovo skinuti [sm=zmeden.gif]

Ilhana RR -> RE: Ljubav preko zice (7.8.2011 22:54:24)

IZVORNA PORUKA: mala86

Ako skidas sa torentima onda imas na www.isohunt.com, tu ja skidam sve =)

mala86 -> RE: Ljubav preko zice (7.8.2011 23:01:10)

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Ako skidas sa torentima onda imas na www.isohunt.com, tu ja skidam sve =)

hvala [sm=smiley1.gif]
nasla sam na torentima,na www.yuwabits.com [sm=smiley1.gif]
pise zapola sata da ce biti skinuto

mala86 -> RE: Ljubav preko zice (8.8.2011 16:02:12)

pregleda ja sad ovaj film ali mi ovaj kraj [sm=zmeden.gif] nista mi nije jasno [sm=zmeden.gif]

Ilhana RR -> RE: Ljubav preko zice (8.8.2011 16:04:05)

pregleda ja sad ovaj film ali mi ovaj kraj [sm=zmeden.gif] nista mi nije jasno [sm=zmeden.gif]

Mislim da je ovaj kraj da svi roditelji razmisle... ipak su ti monstrumi medju nama, imaju porodice i zive normalan zivot...

mala86 -> RE: Ljubav preko zice (8.8.2011 16:11:54)

Mislim da je ovaj kraj da svi roditelji razmisle... ipak su ti monstrumi medju nama, imaju porodice i zive normalan zivot...

sto ga bar ne nadjose [sm=smiley13.gif],a on "fin" porodicno covjek [sm=hudicek1.gif]

a ovdje bi najveca krivica roditelja (po meni)
pustit dijete od 14 godina da do neka doba navece sjedi za laptopom i cata nekim tamo mi je van svake pameti!znam da je film ali vjerujem da ima toga i u stvarnom zivotu ,premalo kontrole

maja78 RR -> RE: Ljubav preko zice (8.8.2011 18:39:13)

sto ga bar ne nadjose [sm=smiley13.gif] ,a on "fin" porodicno covjek [sm=hudicek1.gif]

a ovdje bi najveca krivica roditelja (po meni)
pustit dijete od 14 godina da do neka doba navece sjedi za laptopom i cata nekim tamo mi je van svake pameti!znam da je film ali vjerujem da ima toga i u stvarnom zivotu ,premalo kontrole

Poenta je da moze biti bilo ko iz naseg okruzenja, da  neko ko je divan i fin moze biti monstrum (musko ili zensko svejedno je). A to sto kazes krivica roditelja, pa i jeste i nije, ne moze roditelj bas dijete pratiti u stopu, svi smo mi nesto krili od roditelji, neki da puse, neki da imaju momka i tako te stvari. Na zalost internet i globalna mreza koliko ima svojih dobrih strana, po mom misljenju, vise ima mana. Svi mi moramo otvoriti sirom oci  i pokusati usmjeriti dijete na pravi put, a opet ni to sve nije garant da cemo uspjeti.

emma.L -> RE: Ljubav preko zice (9.8.2011 9:09:09)

Ja sam već razgovarala s MM-em da će komp biti u dnevnoj, da se zna kad je vrijeme za krevet i sa 14 godina (naravno da ne mora biti u 9 sati), da se čak i pretjeruje u razgovorima sa djecom i hvala Bogu na blokadi stranica (iako sam svjesna da se svugdje nađe svakakvih sadržaja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]). Zaštititi ih u potpunosti ne možemo, ali možemo pokušati odgojiti normalne osobe koje neće nasjedati na svašta. 
Recimo kod moje rodice je komp u trpezariji i u pola dana njena curica od 11 godina na netu, i moja rodica vidi na ekranu tipa koji otkopčava kaiš (ne vidi mu facu, samo taj dio). Žena nije znala bi li iskopčala iz struje, razbila ekran, pokrila čime, kaže da se skoro upiškila od šoka, a malena se toliko prepala da mislim da joj napamet pasti više neće otvarati koješta. Napominjem, dijete je super odgojeno, i pravo dijete - curica ni na tragu puberteta još, skoro svo vrijeme se provodi kvalitetno jer roditelji ne rade, ali eto što se može svima dogoditi.  

Bebica11 -> RE: Ljubav preko zice (10.8.2011 16:37:18)

evo da ja odgovorim na temu

Ja i mm smo se upoznali preko zice[sm=smiley36.gif] kako bi drugacije upoznala informaticara[sm=jezicek.gif]
salim se, al posto smo u istom gradu, zicu smo zamijenili izlascima pa je veoma brzo i uslijedio brak hvala Bogu[sm=bravo.gif], ja i mm smo srodne duse i da nam nije bilo neta ne znam gdje bi se upoznali, posto nismo neke hodavcine, nismo cak ni slicne struke zica nas je spojila[sm=smiley27.gif]

Mjeseceva Pratilja -> RE: Ljubav preko zice (10.8.2011 21:05:03)

IZVORNA PORUKA: Bebica11

evo da ja odgovorim na temu

Ja i mm smo se upoznali preko zice[sm=smiley36.gif] kako bi drugacije upoznala informaticara[sm=jezicek.gif]
salim se, al posto smo u istom gradu, zicu smo zamijenili izlascima pa je veoma brzo i uslijedio brak hvala Bogu[sm=bravo.gif] , ja i mm smo srodne duse i da nam nije bilo neta ne znam gdje bi se upoznali, posto nismo neke hodavcine, nismo cak ni slicne struke zica nas je spojila[sm=smiley27.gif]

Ma vidi ti nje! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Citah ove postove iznas..Stvarno opreza nikad dosta niti dovoljno..Vama je poslo za rukom. Hvala Bogu da je tako. Hodavcine. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]