emma.L -> RE: Ljubav preko zice (9.8.2011 9:09:09)
|
Ja sam već razgovarala s MM-em da će komp biti u dnevnoj, da se zna kad je vrijeme za krevet i sa 14 godina (naravno da ne mora biti u 9 sati), da se čak i pretjeruje u razgovorima sa djecom i hvala Bogu na blokadi stranica (iako sam svjesna da se svugdje nađe svakakvih sadržaja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]). Zaštititi ih u potpunosti ne možemo, ali možemo pokušati odgojiti normalne osobe koje neće nasjedati na svašta. Recimo kod moje rodice je komp u trpezariji i u pola dana njena curica od 11 godina na netu, i moja rodica vidi na ekranu tipa koji otkopčava kaiš (ne vidi mu facu, samo taj dio). Žena nije znala bi li iskopčala iz struje, razbila ekran, pokrila čime, kaže da se skoro upiškila od šoka, a malena se toliko prepala da mislim da joj napamet pasti više neće otvarati koješta. Napominjem, dijete je super odgojeno, i pravo dijete - curica ni na tragu puberteta još, skoro svo vrijeme se provodi kvalitetno jer roditelji ne rade, ali eto što se može svima dogoditi.
|
|
|
|