2strawberry -> RE: snovi u trudnoći (13.5.2013 11:22:40)
|
evo izvukla sam staru temu jer morala sam napisati san koji sam sanjala. inace sanjam svaku noc intenzivno i to me jako umara, ali ovako potresan san mi se jos nije desio.. prvi dio sna je da je moj muz psihopata i serijski ubica koji u stanu drzi tijela mrtvih zena, prica s njima i hrani ih, a ja ga ne smijem prijaviti jer znam da ce sve zataskati s obzirom da je inace advokat i u stvarnom zivotu, i kao ja sam odlucila da to vise necu trpit, da cu sutra reci prvo roditeljima, pa onda idem na policiju. i ne smijem zaspati, jer me strah da on cita moje misli i da zna da ga planiram prijaviti i da ce me ubit... budim se mokra ko cep, nakon 15 min opet zaspem i sanjam da sam ubila mamu. ispucala sam 5 metaka u nju, ali ona ne umire, nego je kao neki djavo sa zutim ocima... i gleda me, i onda kao zazmiri i umre.. i tu su moj tata i amidja i oni sad odlaze, i ja im na vratima govorim da ostanu jos malo jer mozda glumi da je mrtva.. i oni se tiho vrate u sobu, mama kad je cula zatvaranje vrata sirom otvori zute oci i razocara se kad vidi da su oni ostali jer nas je htjela napasti.. i odjednom ona je opet moja mama, tata sjeda kraj nje onako krvave i stavlja joj salvetu ispod brade da je nahrani... i ja se tu rastuzim... onda opet postaje djavo sa zutim ocima i ja je udaram da konacno umre... budim se u tom trenutku, 6 ujutro... do pola 7 sam plakala a muz me smirivao... inace sanjam svakakve gluposti intenzivno zadnjih 7 dana (sad sam u 13. sedmici trudnoce) al ovaj sinoc san me totalno poremetio... da mi je samo jednu noc zaspat da ne sanjam nista i da se konacno odmorim [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|