batterfly -> RE: Gdje za rođendan?! (14.9.2008 1:28:02)
|
Imam isti problem....... Imranu sam prvi rodjendan slavila u basti,u porodicnoj kuci MM,koja je super za djecu a i za odrasle,jer ima fino uredjenu okucnicu,a iznad terasu za odrasle...pa smo dole ogradili dio za djecu i izgledalo je kao veliki toric.... A sad ce mi Ammaru prvi rodjendan,a zima,pa sam u dilemi... Imam opciju u kuci,ali "na tri djela" i to mi se ne svidja nikako,voljela bih sve odjednom rjesiti i da zavrsim s tim... A imam drugu opciju u "Fis"-u!! Bila sam na par rodjendana i nije lose a nije ni skupo...Imas tete koje se brinu za djecu..proslava traje sat i po,odrasli su u restoranu,a djeca u igraoni,imaju isplanirano sve...vezano za djecu,npr. imaju mikrofon,pa ko zeli od djece da pjeva u pratnji sa muzikom,pa onda plesu sa tetama,imaju jos par igara ne mogu sad da se sjetim.....uglavnom je super..... Ali ja imam problem sa ovom opcijom jer je prvi rodjendan,a treba obaviti kumstvo!!!!!!!!Pa mi malo bezveze da se to obavi tamo!!! Ako ko ima kakav dobar prijedlog,a da nije stan, dobro mi dosao!!!
|
|
|
|