Bambi09 -> RE: Zamjena stana - DA ili NE??? (8.2.2016 14:18:38)
|
Evo mene na mojoj temi. Hmmm... citam sve iz pocetka i znate sta sam skontala, definitivno se svaka izrecena na ovom forumu obistini. Cini mi se moja sele da napisa, da obrlatim moga S onkako kako ja to znam, ali da ne dodje do prosirenja porodice. Heh moja sele... Helem, evo nakon 5 godina svasta se izdesavalo. Da krenem od pocetka. Mama je na zalost preselila, ne u manji stan, vec na bolji svijet. Iz tog razloga ne kajem se sto nisam prije presla u stan jer joj je bolnica bila na dohvat ruke i u svako doba je imala njegu i intervenciju u minuti. Drugo, babo je ostao sam, a mi smo se prosirili za jos jednog clana porodice (mama otisla da bi napravila mjesto za malenog Minija). Trece, ove godine ako Bog da preseljavamo - hocu reci mijenjamo stanove. Babo prelazi u moj manji stan, a mi prelazimo u njegov veci stan. A na kraju su oba moja, odnosno sutra moje djece. Sad smo u fazi prikupljanja ponuda za renoviranje, tj. moramo promijeniti stolariju, malo namjestaja, malo preurediti da dobijemo sobu vise, jer sad nam trebaju 2 sobe, jedna za djecake jedna za djevojcicu. Helem obrlatih ja S, pa sad dobih i veci stan i jos jedno celjade [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|