Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pozdrav ne znam jesam li na pravoj temi ali mozda neko ima slicno iskustvo. moj M ima dvije i po godine i prije mjesec dana se udario i taj dan se zalio kako ga boli zub sutradan mu otekla gornja usna odveli ga u bolnicu i doktor rekao kako se moraju gornje dvije jedinice izvaditi da je tim udarcem gurnuo ta dva zuba malo gore i da bi mogao imati vecih problema ako se ne izvade. hiruski su mu izvadili ta dva zuba i sad ja razmisljam pa nece mu valjdq odmah nici ta dva zuba jer njemu je tek dvije i po godine
Nane ce za 2 mjeseca ako Bog da napuniti 6 godina i poceli su mu ispadati mlijecni zubici. Hvala Bogu do sada nije imao problema s njima, ima bijele bisere, zdrave zubice. Eh od prije mjesec dana poceli su jedan po jedan, prvo donje jedinice, pa gornja jedinica, a sinoc mi pokazuje donja dvica da se dobro klima. A sve te zubice do sada smo izvadili kod zubara. Ujedno uklanjamo zubic koji smeta i upoznajemo se s zubarkom i sprecavamo strah od bijelo mantila. Ma superiska
Ja stvarno poludih od zubica A. Hajd kecevi i dvije davno ispali i narasli, sestice davno narasle. Sve je redovno pranje i kontrole. Ali nisam ocekivala da mi maloprije pokaze da mu se petica gornja mrda. Hajd sto trica, ali petic. Bas mi nije jasno.