bebbe RR
|
IZVORNA PORUKA: senka kurt Drage moje, znam da zvučim pomalo naivno, ali hajde da zamislimo da ne ponudite ni novac ni poklone, ne daj Bože, kravate i košulje, pa to je tako intimno. Znam da zvučim i kao da pametujem, ali u korupciji onda sudjelujemo i mi koji dajemo i oni koji primaju. Bojim se da to tako ide. Vidim, neke se same raspituju ko hoće lovu, ko parfem. Ma baš me briga! Ja sam bila prije par mjeseci, sve divno, krasno. Novac mi ne pada na pamet dati nikome. Nikome. Kupila, kako je i red par torti i to je to... I ne mogu se požaliti. Na Koševu ima svega, ali nisam bila u hotelu, pa sam žmirila i na prljave toalete i na hranu i na posteljinu iz prošlog ili pretprošlog stoljeća. I još nešto, toaleti se redovno čiste, ali pacijentice kao da nikada nisu vidjele ni wc školjku niti znaju povući vodu, obrisati za sobom, umotati uložak u papir... Uglavnom, eto odoh na drugu temu. A da probamo bojkotirati malo to mito? Mislim, makar tamo gdje možemo?! Ja sam svoju Emu rodila daleko od Sarajeva, a svoju Anju u Sarajevu, ali za vrijeme rata, i, mozda cete mi zamjeriti sto iz tudjine pametujem, ali, slazem se sa postom Senke Kurt, posebno s recenicom da u korupciji sudjelujemo svi! Grozno mi je to podmicivanje, u svakom smislu!