sheri -> RE: Nsa forumasica obolila od leukemije (19.4.2011 10:33:02)
|
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: malena27 RR IZVORNA PORUKA: hatepsut IZVORNA PORUKA: malena27 RR IZVORNA PORUKA: palachinken hatepsut, ja mogu napeći muffine, ali ne mogu baš stajat ni prodavat, i radim a i zbog stomaka. Trebalo bi vidjeti u tržnom Džananović da se postavi štand sa muffinima i plakat pored, za vikend, tamo na glavnom ulazu. Kome se obratiti za dozvolu? To se može i po drugim gradovima uraditi. Da li možete vi Sarajke posjetiti neke prometnije kafiće pa zamoliti gazdu da stavi kutiju u koju se ubacuju donacije? ja bih mogla prodavati, mozemo na smjenu, ponijecemo stolice na rasklapanje... ko ce kontaktirati Dzananovica? nas 5 da ispece po ne znam 20-50 mafina...ne mora jedna da se zamara,ha ya.hajde ne moramo da trazimo odobrenje od Dzananovica brate mozemo na kameni most ili ispred Bosanke da stanemo s 2 plakate i nekim mini stolicem,mada mislim da nebi ni Dzananovic imao nista protiv.mozemo po kaficima da hodamo mene nije sramota mogu ja,al istina malo je ruzno jedna sama.mozda da se u srijedu dogovrimo i kroz dan ,dva mozemo realizirati nas plan?! moze i stand na Kamenom mostu i to u subotu kad je bas prometno zbog pijace! dolazim u svakom slucaju u srijedu da se detaljno dogovorimo! U srijedu ćemo se dogovoriti, ako Bog da. mislim da ovo ne mozete bez dozvole Grada. bila je inicijativa i za malohg Ajdina da se peku kolacici kao i za Kenu, pa se nije moglo. dobro provjerite[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|