Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 16.9.2011 17:00:17
Ilhana RR
Ja jos evo cekam da mi se javi... ako Bog da ubrzo nadam se jer mi je rekla cim bude mogla da prima posjetioce javice mi se... nadam se da cu je stici vidjeti prije nego sto odem za Tursku...
Uglavnom i ja sam cula kao sto i Apotekarka da se oporavlja, jos ne smije nikoga da prima pa tako joj nije ni Ado jos stigao u Svedsku.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 17.9.2011 14:06:40
henna ze
ovako je neko napisao u fb grupi:
Dragi prrijatelji , S vama zelim da podijelim zaista divnu vijesti ! Po prvim nalazima poslije obavljene transplatacije kostane srzi kod nase Nejre je pocela proizvodnja bijelih krvnih zrnaca /leukocita ♥
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 17.9.2011 14:08:15
reallove
IZVORNA PORUKA: henna ze
Dragi prrijatelji , S vama zelim da podijelim zaista divnu vijesti ! Po prvim nalazima poslije obavljene transplatacije kostane srzi kod nase Nejre je pocela proizvodnja bijelih krvnih zrnaca /leukocita ♥
hvala dragom Allahu
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 17.9.2011 14:27:32
melly__
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 17.9.2011 14:28:37
melly__
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: niki83
Masallah, masallah!!!! Ja ovo dozivljavam kao nasu zajednicku pobjedu sad mi se mozete i smijati Ali bas se radujem jer evo citam na fb da je i nasem malom zenicaninu Ajdinu uspjela transplantacija, hvala Bogu dragom, nemam vise sta reci...
Super vijesti! Od srca im želim oboma brz oporavak! Da se vrate sretni svojim domovima!
Posebno mi je drago za Ajdina kojem je iz drugog puta uspjela transplantacija. Tako mali dječak, a već se toliko namučio, duša mala
I meni je bas drago,posebno za Ajdina Prelijepe vijesti zaista
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 17.9.2011 15:16:36
palachinken
IZVORNA PORUKA: melly__
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: niki83
Masallah, masallah!!!! Ja ovo dozivljavam kao nasu zajednicku pobjedu sad mi se mozete i smijati Ali bas se radujem jer evo citam na fb da je i nasem malom zenicaninu Ajdinu uspjela transplantacija, hvala Bogu dragom, nemam vise sta reci...
Super vijesti! Od srca im želim oboma brz oporavak! Da se vrate sretni svojim domovima!
Posebno mi je drago za Ajdina kojem je iz drugog puta uspjela transplantacija. Tako mali dječak, a već se toliko namučio, duša mala
I meni je bas drago,posebno za Ajdina Prelijepe vijesti zaista
Tako lijepe vijesti! Bas me obradova! Ako Bog da, i malom Eminu ce se skupiti novac za operaciju.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 17.9.2011 15:18:42
sporty mamaa
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 17.9.2011 15:25:09
Mirkica
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Prelijepa vijest zaista
divna vjest da sto prije ozdravi svome MAku