RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Humanitarnost

Poruka

niki83 -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (15.7.2011 16:18:42)

Hvala, HanaBana[sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (15.7.2011 22:56:45)

Divna akcija[sm=bravo.gif]

Hanady RR -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (16.7.2011 10:00:50)

Hjamo žene...prijave...
ja čekam...

ako ne skupimo 90 osoba ništa od emisije...a bilo bi šteta...
da bogdo izgrebemo najveću sumu tamo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]za nejru[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Hajmo žene ovo je super prilika...[sm=smiley13.gif]
polovinom avgusta zakazanao je presađivanje...trebaju im novci[sm=bravo.gif]

da nam nejra što prije dođe namsijana[sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif]

ElmaB -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (16.7.2011 10:19:55)

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

U skladu sa ovim pozivom, a i sa svim aktivnostima koje mi kao članice rigeraje jesmo oorvele u okviru prikupljanja sredstava za Nejru dogovoreno je da se prijavimo kao ringeraja. ba na mail koji je naveden u pozivu.

U skaldu sa istim, molim vas da meni putem e-maila, ili PP poruke pošaljete ime i prezime, broj mobitela i kontakt e-mail da ćete učestvovati na snimanju emisije bingo show na dan 27.7.2011.godine.
Rok za ove prijeve je do ponedeljka tj 18.7.2011.godine u 18, oo časova, kako bi udruženju dorbo poslali dovoljan broj učesnika da dođe do realizacije navedene emisije. 90 se čjudi treba skupiti, ja sma siguran da RR može bar pola[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

Moj e-maila: ciric_dijana@hotmail.com

čekam Vas...

za Nejru sve[sm=bravo.gif]

[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

kako bi pratile javno tok prijava ovdje ćemo staviti spisak nickova:

1. Višnja RR
2. Hanady RR
3. Ilhana RR

4. ElmaB

Hanady RR -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (16.7.2011 10:23:37)

U skladu sa ovim pozivom, a i sa svim aktivnostima koje mi kao članice rigeraje jesmo oorvele u okviru prikupljanja sredstava za Nejru dogovoreno je da se prijavimo kao ringeraja. ba na mail koji je naveden u pozivu.

U skaldu sa istim, molim vas da meni putem e-maila, ili PP poruke pošaljete ime i prezime, broj mobitela i kontakt e-mail da ćete učestvovati na snimanju emisije bingo show na dan 27.7.2011.godine.
Rok za ove prijeve je do ponedeljka tj 18.7.2011.godine u 18, oo časova, kako bi udruženju dorbo poslali dovoljan broj učesnika da dođe do realizacije navedene emisije. 90 se čjudi treba skupiti, ja sma siguran da RR može bar pola[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

Moj e-maila: ciric_dijana@hotmail.com

čekam Vas...

za Nejru sve[sm=bravo.gif]

[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

kako bi pratile javno tok prijava ovdje ćemo staviti spisak nickova:

1. Višnja RR
2. Hanady RR
3. Ilhana RR

4. Tekja
5. HanaBana
6. Elma B

samo vas molim da one koje nsiu pošalju mi na PP..tražene podatke...ime i prezime, broj telefona i e-mail adresu :) jer u tom obliku prijavu trebamo dostaviti[sm=smiley1.gif]

Hanady RR -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (17.7.2011 14:55:32)

Dobili smo informaciju da se od 16,00 časova treba biti u RTV domu...oimamo pauzu za koju ćemo znati u koliko je i kada tačno na licu mjesta, zatim ide direktni prenos kojem prisustvujemo i ostajemo do kraja istoga. On počinje od 20 sati i traje sat i pol.

Ja znam da je vrijeme gdišnjih odmora i d aje i dugo biti dole, ali apelujem da s ejavimo na isto. Radio s ekoncert za njeru i od toliko posla urađenog skupilo se pola novaca koliko bi s eovim laganim boravkom u RTV domu dobilo na nejrin račun.[sm=smiley13.gif]

Još jednom ponavljam da je nejri novac neophodan jer je sredinom avgusta zakazana transplatacija. Novac koji je do sad sakupljen se trošio jer kompletan boravak i terapije od 3 mjeseca Nejrnina porodca je platila.

nemojmo da nam upitan bude odlazak u emisiju ako nemamo 90 osoba za učestvovanje[sm=smiley13.gif]

koka i po -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (17.7.2011 14:57:45)

a meni bas cudno sto je odziv tako slab [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

ElmaB -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (17.7.2011 14:59:42)

Na žalost ja ne mogu tako rano, jer samo radim do 17 sati. Žao mi je! To je zaista ne zgodno vrijeme za sve zaposlene ljude.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

gerberka -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (17.7.2011 15:03:20)

ženama koje ce doci saljem veliki zagrljaj, divne ste [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/rozica.gif[/image]

gerberka -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (17.7.2011 15:05:00)

hanady, znas li mozda koliko se dosad broji racunajuci i grupu na fb?

drznica -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (17.7.2011 15:08:25)

A joj drage moje, ja bih rado isla...kuma se moja taj dan udaje,i ja njoj kuma[sm=smiley1.gif] Bas mi je zao sto je bas 27.7. [sm=smiley13.gif]
Zelim vam puno srece i da nam Nejra sto prije ozdravi.

Hanady RR -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (17.7.2011 15:10:22)

ne znam još broj...sutra ću znati kada pošaljem našu prijavu...

Elma u potpunosti si u pravu...sada sam preko FB grupe rekla da je vrijeme nezgodno je rljudi rade...

Mislim d aću sutra i smaa nazvati bingo show za dodatne informacije...neophodne su nam...mislim zar s ebaš mora u 16 dole biti[sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]
a grberak 90 treba jer je takav koncet emisije...bigo 90 brojeva ima i svako od prisutnih zaduži broj...pa nakon sfvako 10 brojeva izvučenih jedna od brojeca dobiva 100 KM iz publike...tako da koliko kuglica toliko gostiju[sm=smiley13.gif]

koka i po -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (17.7.2011 15:18:13)

nebi da ulijecem kao padobranac al hajde pokusajte se organizovati.ovakva prilika rijetko se ukaze a to0 bi bila jos jedna stepenica vise do Nejrinog ozdravljenja.na kraju krajeva...toliko se akcija organizovalo za nju i opste je poznato svima kakv je situacija pa i vasi sefovi sigurno su upoznati sa njenim slucajem.nista ne kosta da pitate i provjerite,mozda i medju njima ima ljudi.

ElmaB -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (17.7.2011 15:21:35)

Ja sam i pretpostavljala da je tako, jer oni za to vrijeme snime dosta scena, aplauz itd, ali što je previše, previše je. Što ih ne pitaš da li npr., možeš pozvati dječiji hor princez krofne da budu gosti i da se javi ostatak ljudi do broja 90?

Hanady RR -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (17.7.2011 15:24:15)

IZVORNA PORUKA: ElmaB

Ja sam i pretpostavljala da je tako, jer oni za to vrijeme snime dosta scena, aplauz itd, ali što je previše, previše je. Što ih ne pitaš da li npr., možeš pozvati dječiji hor princez krofne da budu gosti i da se javi ostatak ljudi do broja 90?

vjeruj mi otela si mi misao iz glave...[sm=bravo.gif]
naime ja sma to već pitala...aliiiiiiiiiii...smao punoljetni članovi mogu uletavovati[sm=smiley13.gif]
tako d ani mi nebi mogle vodii djecu...a pitala sma ia za našu djecu i posmila dogovotiri princes krofne kada hanadi bude išla na porbu iduće sedmice[sm=smiley13.gif]
međutim u skladu sa zakonom o igrama an sreću svi moramo biti punoljetni[sm=smiley13.gif]

Hanady RR -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (17.7.2011 15:25:48)

IZVORNA PORUKA: koka i po

nebi da ulijecem kao padobranac al hajde pokusajte se organizovati.ovakva prilika rijetko se ukaze a to0 bi bila jos jedna stepenica vise do Nejrinog ozdravljenja.na kraju krajeva...toliko se akcija organizovalo za nju i opste je poznato svima kakv je situacija pa i vasi sefovi sigurno su upoznati sa njenim slucajem.nista ne kosta da pitate i provjerite,mozda i medju njima ima ljudi.

ma to je ok, ja mogu pitati, ja ću izaći ranije sigurno...ali moramo biti svjesni da određeni poslovi ne dozvoljavaju napištanje prije radnoga vremena[sm=smiley13.gif]
mislim sve na stranu svi su ljudi ali ako su neki rokovi a vrijeme je godišnjih domora i po kavelarijama je malo ljudi[sm=smiley13.gif]

ElmaB -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (17.7.2011 15:31:34)

To sam zaboravila, a da vidiš sa nekim kulturno umjetničkim društvom? I njihovim članovima? Ili pošto se radi o skupljanju novca za bolesnu ženu onda recimo sa članovima nekog od udruženja, npr. srce za djecu koja boloju od raka ili slično?

gerberka -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (17.7.2011 15:42:25)

a grberak 90 treba jer je takav koncet emisije...bigo 90 brojeva ima i svako od prisutnih zaduži broj...pa nakon sfvako 10 brojeva izvučenih jedna od brojeca dobiva 100 KM iz publike...tako da koliko kuglica toliko gostiju[sm=smiley13.gif]

aha, hvala ti za objasnjenje..ljub

Hanady RR -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (17.7.2011 18:54:34)

IZVORNA PORUKA: ElmaB

To sam zaboravila, a da vidiš sa nekim kulturno umjetničkim društvom? I njihovim članovima? Ili pošto se radi o skupljanju novca za bolesnu ženu onda recimo sa članovima nekog od udruženja, npr. srce za djecu koja boloju od raka ili slično?

to bih već morali konustovati Udruženje ''Dobro'' je roni su uputili poziv koji je doašo njima.
U skladu s atim vjerrujem d asu poduzeli neke kativnosti da obezbjede broj učensika da uspijemo...
prije sutra neću znati koji broj njih s eveć javio i dlai su kontaktirali još nekoga.

No predloćit ću im da nam pokušaju poziv poslati još nekom udruženju da obezbjedino broj učensika.[sm=smiley13.gif]

M kao Mama -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (17.7.2011 20:22:05)

Joj, tek sada ovoh vidjeh, Hanady pijavi mene i moju L, a šta misliš da pitamo Zlaju da i on i djeca idu sa nama

ElmaB -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (17.7.2011 20:24:57)

Alma, ne mogu djeca, samo punoljetne osobe.

Hanady RR -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (17.7.2011 20:24:59)

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Joj, tek sada ovoh vidjeh, Hanady pijavi mene i moju L, a šta misliš da pitamo Zlaju da i on i djeca idu sa nama

alma nisi porčitala...
o svemu sma tome već razmišljala i imala u planu i kontaktirala DFobro, međutim djeca ne mogu, u skladu sa zakonom o nagradnim igrama svi gosti i učesnici moraju biti punoljetni što djeca naša i krofnice nisu[sm=smiley13.gif]

M kao Mama -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (17.7.2011 20:26:47)

A, joj, ma nisam pročitala, a joj jest mi krivi, a ima li kakva šansa da se napravi izuzetak

ElmaB -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (17.7.2011 20:27:39)

Alma, ne može po zakonu.

Hanady RR -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (17.7.2011 20:28:28)

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

A, joj, ma nisam pročitala, a joj jest mi krivi, a ima li kakva šansa da se napravi izuzetak

[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>