Hanady RR -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (16.7.2011 10:23:37)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR U skladu sa ovim pozivom, a i sa svim aktivnostima koje mi kao članice rigeraje jesmo oorvele u okviru prikupljanja sredstava za Nejru dogovoreno je da se prijavimo kao ringeraja. ba na mail koji je naveden u pozivu. U skaldu sa istim, molim vas da meni putem e-maila, ili PP poruke pošaljete ime i prezime, broj mobitela i kontakt e-mail da ćete učestvovati na snimanju emisije bingo show na dan 27.7.2011.godine. Rok za ove prijeve je do ponedeljka tj 18.7.2011.godine u 18, oo časova, kako bi udruženju dorbo poslali dovoljan broj učesnika da dođe do realizacije navedene emisije. 90 se čjudi treba skupiti, ja sma siguran da RR može bar pola[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Moj e-maila: ciric_dijana@hotmail.com čekam Vas... za Nejru sve[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] kako bi pratile javno tok prijava ovdje ćemo staviti spisak nickova: 1. Višnja RR 2. Hanady RR 3. Ilhana RR 4. Tekja 5. HanaBana 6. Elma B samo vas molim da one koje nsiu pošalju mi na PP..tražene podatke...ime i prezime, broj telefona i e-mail adresu :) jer u tom obliku prijavu trebamo dostaviti[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|