Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 3.6.2011 22:30:00
Ilhana RR
Cula sam se danas sa Adom, kaze hvala Bogu Nejra je super. Oporavila se ponovo nakon terapija, u nedelju ide opet na kontrolu da vidi hoce li ostati kod ove prijateljice umjeto u bolnici. Bas kad smo pricali kaze setaju po gradu.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 3.6.2011 22:34:41
Apotekarka
Hvala Ilhana najvaznije je da se Nejra opravlja i dobro osjeca hb...Drago mi je sto i Ado moze uz nju biti to joj znaci mogu misliti..Je li on bude malo kod nje malo s Makom
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 3.6.2011 22:34:44
tekja
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
Cula sam se danas sa Adom, kaze hvala Bogu Nejra je super. Oporavila se ponovo nakon terapija, u nedelju ide opet na kontrolu da vidi hoce li ostati kod ove prijateljice umjeto u bolnici. Bas kad smo pricali kaze setaju po gradu.
Za novce ne pitam, tako da oko toga neznam.
Nejra mislimo na tebe...drz' se druze
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 6.6.2011 10:14:46
HanaBana
Prenosim vam dio Adine poruke: Danas sam je odveo u bolnicu posto su joj leukociti i trombociti jako niski sto je u redu s obzirom na terapiju pa su je doktori ostavili u bolnici da ne bi slucajno doslo do neke infekcije. Sto se tice potrage za donorom, ona jos uvijek traje sad pretrazuju cijelu svijetsku bazu, nadam se da ce se neko podudariti sa Nejrom. razgovarao sam sa doktorima o testiranju u Bosni oni kazu da jos sacekamo jer nisu oni jos pretrazili sve, pa da ne bi placali dole testiranje ako ce se neko naci vec u bazama sirom svijeta.
Tu smo mi jos uvjek za Nejru i bice nama ona dobro ABD U prilogu i uplatnica, novac skupljen na BB od nasih forumasica uz donaciju od Male Skrinjice, Kutak za Vase dijete i Sehara Nakita, kao i od nase chuci i njenih kolacica. Svaka cast svim forumasicama!!!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 21.6.2011 14:01:33
Hanady RR
ja sam totalno on line bila ali sam od hanabane dobila ove info...
nadam se da sve ide kako treba... žene novaca treba uvijek dajte da malo ovaj broj poguramo
nejra stalno mislimo na tebe...nadam se da će sve porteći kako i treva da će i tebi i nama osmjeh na lice sa razlogom doći
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 3.7.2011 10:49:42
mala86
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Donor pronadjen u Francuskoj
hvala Bogu