|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije
26.4.2011 21:28:46   
Ilhana RR
Hvala HanaBana user posted image user posted image user posted image

A zaboravi vam reci, smijali smo se dugo na to sto Svedjani ne suse kosu kad je operu... i kad je pitala za fen oni je cudno gledali dugo... tako da su je odveli kod frizera koji im je u bolnici da joj osuse jer u citavoj bolnici samo oni imaju fen... da sam znala ponijela bih joj ovaj jedan moj :/

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 901
26.4.2011 21:30:40   
niki83
ovo je tako lijepo citati..user posted image user posted image
ponosna sam sto sam clanica jedne ovakve zajedniceuser posted image

N&N

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 902
26.4.2011 21:45:08   
juni
Ilhana, divna si! Ja sam to odavno znala user posted image

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 903
26.4.2011 21:59:40   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Ilhana*

Hvala HanaBana user posted image user posted image user posted image

A zaboravi vam reci, smijali smo se dugo na to sto Svedjani ne suse kosu kad je operu... i kad je pitala za fen oni je cudno gledali dugo... tako da su je odveli kod frizera koji im je u bolnici da joj osuse jer u citavoj bolnici samo oni imaju fen... da sam znala ponijela bih joj ovaj jedan moj :/

moja, ilha, ja mislim da si ti godine provela pokušavajući da im objasniš šta je propuh, ali ništa, hahaha, meni je uvijek fascinantno kada dalmatinci onako mokri sjednu na motor i odoše, i nikada nemaju upale nikakve i ne znaju šta je propuh.

A, nejra duša draga, njena lijepa kosa, odveli je frizeru, šta ti je država i bolnica

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 904
26.4.2011 22:03:33   
muaaa
Boze dragi mogu da zamislim samo kako je nasoj Nejri bilo drago kada se pojavila nasa Ilhana i kada zna da ima nekog ko je tu i ko ce joj doci da je obidje.
Ilhana user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 905
26.4.2011 22:04:24   
Ilhana RR
Joj suti, nonstop idem i zatvaram prozore na poslu... kad im kazes ubila me propuh oni ti se valjaju od smijeha jer to ne postoji cccc...

A rekla joj doktorica, ova sto joj je sredila za Lund, da se paze da se ne prehladi pa ona radi toga da osusi kosu al stas nemaju toga...

zaboravi reci, luluella pricala mi je kako ste se upoznale i kako se druzite... divna prica i sva je cvijetala kad je o tome pricala =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 906
26.4.2011 22:10:06   
M kao Mama
Nadam se samo da se nekome uši nisu crvenile, hahahahah

ma moram se malo našaliti,

da lči pije šta za imunitet da joj mi pošajemo odavde,

Ilha ja oprala kosu, a mrsko mi sušiti, šta misliš kakve su mi šanse da dobijem upalu mozda od ovo malo što mi je ostalo, ako legnem polu suhe kose,

Neposredna veza do poruke: 907
26.4.2011 22:11:46   
bebac2
naiskrenije se nadam da ce Nejri svakim danom biti sve bolje, ali sam tuzna sto se takve stvari desavaju mladoj zeni, majci. Divim se njenoj snazi, a svaka čast i Ilhani, jer ja ne znam da li bih imala snage sjediti s Nejrom i ostati pribrana.
Nego, sta mislite o ideji da se kutija za prikupljanje novca postavi u Vilsonovom šetalistu za 1. maj. Tamo ce biti prvomajski uranak u organizaciji Grada Sarajeva i Kantona. nisam samo sigurna da li treba kakva dozvola za to, ali bih se mogla raspitati

dva djecaka,.2006. i 2009.

Neposredna veza do poruke: 908
26.4.2011 22:26:08   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: bebac2

naiskrenije se nadam da ce Nejri svakim danom biti sve bolje, ali sam tuzna sto se takve stvari desavaju mladoj zeni, majci. Divim se njenoj snazi, a svaka čast i Ilhani, jer ja ne znam da li bih imala snage sjediti s Nejrom i ostati pribrana.
Nego, sta mislite o ideji da se kutija za prikupljanje novca postavi u Vilsonovom šetalistu za 1. maj. Tamo ce biti prvomajski uranak u organizaciji Grada Sarajeva i Kantona. nisam samo sigurna da li treba kakva dozvola za to, ali bih se mogla raspitati

jako je tesko izvesti to jer mnogi idu iz sarajeva za 1.maj...al ako ima zena koje bi se prijavile za to bilo bi odlicno... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 909
26.4.2011 22:32:07   
bebac2
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

jako je tesko izvesti to jer mnogi idu iz sarajeva za 1.maj...al ako ima zena koje bi se prijavile za to bilo bi odlicno... user posted image

ja nazalost radim taj vikend, ali još ne znam hoce li to biti subota ili nedjelja. ako slucajno budem radila u subotu mogla bih par sati posvetiti stajanju pored kutije.
znam da ce GuGu organizirati prikupljanje igračaka i odjece za GuGu bazar, da li je moguce mozda sa njima nesto organizirati ( mi njima igračaka, a oni nama cuvaju kutiju user posted image user posted image )

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 910
26.4.2011 22:33:36   
myb@by
Ilhana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 911
26.4.2011 22:39:28   
malena27 RR
Ilha, ti si jedno srce od zene!

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 912
26.4.2011 22:41:05   
dinaa
Ilhana ti si jedno velikouser posted image .

Moja djeca su moje najvece blago!!!

Neposredna veza do poruke: 913
26.4.2011 22:44:00   
palachinken
user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 914
26.4.2011 23:05:28   
luluella
Draga Ilhana,
neka ti dragi Bog u sevap upiše sve što činiš za Nejru, i neka ti da svo dobro ovog svijeta , tebi i tvojoj porodici. Hvala ti bezbroj puta i u moje i u Nejrino ime . user posted image user posted image user posted image user posted image
Baš si me obradovala kad si rekla da ste me spominjali. Zanimljiva je sva ta priča ,prvi put smo se srele u Parizu 2007 na 2008 i od tad smo se jedan period samo pogledima mimoilazile, dok nisu stigli mališani Mak i Ella, pa nas prijateljski zbližili. Čovjek ne može da je ne voli, na ranu je brate previt . Kad sam saznala  od čega je obolila , šta je i kako je , vjeruj mi  da sam se osječala kao da sam saznala za sestru rođenu . još jednom ti hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 915
26.4.2011 23:32:54   
Apotekarka
Ilhanauser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu luluella)
Neposredna veza do poruke: 916
26.4.2011 23:42:51   
Anoniman
Bravo Ilhanauser posted image ,  i Nejri najveciuser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 917
26.4.2011 23:43:54   
Honey3
user posted image Ilhana, stvarno si velikouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 918
26.4.2011 23:45:46   
bananica
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

Ilha, ti si jedno srce od zene!

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 919
26.4.2011 23:45:57   
Medić*
IZVORNA PORUKA: zaha

user posted image Ilhana, stvarno si velikouser posted image

upravo tako, svaka cast Ilhana, dobro se dobrim vraca aBg user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 920
27.4.2011 0:09:39   
mummy
Svaka čast RR na akciji, mislim da se niko na svijetu a ne u državi ne može ovako brzo i dobro organizovati
Ilhana, mislim da nisi ni svjesna koliki si sevap zaradila svojom gestom, obići bolesnika i to u tuđoj zemlji, pa ima li ljepše i plemenitije stvari, svaka ti čast

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 921
   RE: Nsa forumasica obolila od leukemije
27.4.2011 8:03:13   
Alma_27
ja sam tek juce vidjela ovaj apel pa nisam sve pratila na forumu.... je li neko pravio letke? mogli bismo ih printati svako za sebe pa podijeliti

samo da Nejra sto prije ozdravi user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 922
   RE: Nsa forumasica obolila od leukemije
27.4.2011 9:03:28   
breskvicaa
Ilhana ti si jedno veliko user posted image veliki pozdrav za nasu Nejru ponosna sam sto sam clanica ove divne RR porodice user posted image

Ono sto te ne ubije to te ojaca...

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 923
27.4.2011 9:04:50   
breskvicaa

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Ja sam za pa ako se dogovorite Visnja imas moj broj mob. pa me molim te zovni nemoj zaboraviti user posted image

Ono sto te ne ubije to te ojaca...

Neposredna veza do poruke: 924
27.4.2011 9:16:26   
Lulu_08
Ilhana šaljem ti NAJveći zagrljaj na svijetu!!!!!!! Divna si ženo!!!!

Dragoj Nejri zaista želim da sva ova energija koja je usmjerena ka njoj ima učinka i da nam što prije ozdravi!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu breskvicaa)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *