Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 21.4.2011 15:01:02
Visnja RR
preuzeto sa FB
"Želimo Vam da što prije skupite novac kako bi majka budućeg Šampiona što prije ozdravila. Dječaci ŠF ŠAMPION će Vas u tome podržati u subotu ispred Grand centra na Ilidži. SRETNO !!!"
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 21.4.2011 19:06:52
Anoniman
moja rodbina uplatila imam jos nesto kod sebe sto sam skupila pa cu sutra ja uplatit nego mozeli mi neko opet postaviti onaj sajt na kome je text i Nejra na slici da dam hodzi da isprinta i postavi u nasoj sandzackoj dzamiji te ce sutra posle dzumie-namaza za Nejri biti sakupljanje novca
< Poruku je uredio triputmama -- 21.4.2011 19:11:31 >
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 21.4.2011 19:10:34
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: triputmama
moja rodbina uplatila imam jos nesto kod sebe sto sam skupila pa cu sutra ja uplatit nego mozeli mi neko opet postaviti onaj sajt na kome je slika i Nejra na slici da dam hodzi da isprinta i postavi u nasoj sandzackoj dzamiji te ce sutra na dzumi-namazu o Nejri biti sakupljanje novca
imaš li mail adresu ja ti pošaljem plakat mailom :)
nedi ...ova grupna sakupljanja jučer su dovela do cifre od cca 6000 KM... a mislim da nije frka obavje loga našeg u ovoj priči...
višnja će večeras u okviru emisije zabranjeni forum također apelirati na građanstvo da se pomogne nejri ...tako da Višnje nema da ti sad odgovori nadam se nije kasno ni oko 22 za ovaj info tačan
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 21.4.2011 19:29:50
emi7908
hanady hoće li to nešto biti i na zabranjenom forumu da gledam? čitala sam ali izgleda da sam nešto fulila a nije mi zamjeriti od jutros sam domu zdravlja sa E.....a do malo prije bili kod specijaliste pa sa bila malo odsutna. vidim sve više imamo podršku i drugi će nam pomagati što me jako obradovalo... sinoć sam poljepila po haostorima plakate što sam uzela sa stola a žao mi što nisam imala još koji...
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 21.4.2011 19:37:14
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: emi7908
hanady hoće li to nešto biti i na zabranjenom forumu da gledam? čitala sam ali izgleda da sam nešto fulila a nije mi zamjeriti od jutros sam domu zdravlja sa E.....a do malo prije bili kod specijaliste pa sa bila malo odsutna. vidim sve više imamo podršku i drugi će nam pomagati što me jako obradovalo... sinoć sam poljepila po haostorima plakate što sam uzela sa stola a žao mi što nisam imala još koji...
nadam se E je dobro
Sinoć je Višnja pozvana u zabranjeni forum, večeras su gosti neki do novoizabranoh misnistara...vjeruje da će ona imati i njih što zaupitati al svakako je poenat da uputi javno apel za pomoć
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 21.4.2011 19:46:54
muaaa
Ja sam danas odnijela plakat u skolu moje djece,zamolila za pomoc.Rekli su da je sutra natavnicko vijece pa ce vidjeti sta ce,u svakom slucaju nesto ce se uraditi,ja se nadam da ce odraditi kako treba
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 21.4.2011 20:25:55
klemzi
IZVORNA PORUKA: HanaBana
Nakon prvih pretrega svedski doktori su pozitivno iznenadjeni jer su nalazi veoma dobri u odnosu na ono sto su ocekivali.
Hvala dragom Allahu dž.š.
Jedno pitanje, ima li kutija za Nejru na Sajmu knjige?
Čuvaj nam se lutko i budi jaka
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 21.4.2011 20:34:38
emi7908
trenutno jeste hB... pisaću na bebe od 1-2
eh stvarno mi je drago da će se gospodu moći nešto pitati i sigurna sam da će to naša Višnja dobro odraditi... odlično je što ćemo i u ovoj emisiji imati prostora za apel za pomoć... samo neka se vrti na svim medijima i biće to ako Bog da dobro
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 21.4.2011 20:37:26
emi7908
Nakon prvih pretrega svedski doktori su pozitivno iznenadjeni jer su nalazi veoma dobri u odnosu na ono sto su ocekivali.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 21.4.2011 20:45:06
Anoniman
IZVORNA PORUKA: emi7908
Nakon prvih pretrega svedski doktori su pozitivno iznenadjeni jer su nalazi veoma dobri u odnosu na ono sto su ocekivali.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 21.4.2011 20:46:11
mala86
pregleda video vidje teta Senadu
al me sad obradova ova vijest
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 21.4.2011 20:50:27
klemzi
IZVORNA PORUKA: klemzi
Nakon prvih pretrega svedski doktori su pozitivno iznenadjeni jer su nalazi veoma dobri u odnosu na ono sto su ocekivali.
Hvala dragom Allahu dž.š.
Jedno pitanje, ima li kutija za Nejru na Sajmu knjige?
Čuvaj nam se lutko i budi jaka
ima na info pultu. Upravo smo dostavili i letke sa logom RR
Super, moj kolektiv sutra dolazi na Sajam i svi ćemo dati prilog Samo da sve bude s hajrom i da nam se Nejra zdrava vrati